dobroge.tv

Live

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Cursă strânsă între Joe Biden şi Donald Trump

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Cursă strânsă între Joe Biden şi Donald Trump
05 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Statele Unite ale Americii este aproape de a-şi afla preşedintele. Potrivit news.ro, democratul Joe Biden se apropie de minimul necesar de electori pentru obţinerea mandatului prezidenţial, 270 din totalul de 538 de electori, în timp ce numărătoarea voturilor continuă în mai multe state-cheie, între care Arizona, Nevada şi Pennsylvania.

În mai multe oraşe americane, oamenii cer în stradă numărarea tuturor buletinelor de vot. Departamentul pentru Securitate Naţională a transmis că nu există dovadă că vreun adversar străin a putut să îi împiedice pe americani să voteze sau că a schimbat rezultatele votului.

La ora României 07:00, numărarea voturilor continuă în statele-cheie Arizona, Georgia, Carolina de Nord, Nevada şi Pennsylvania. În următoarele ore sunt aşteptate rezultate din Arizona şi Georgia, mai scrie news.ro.

Donald Trump conduce, pentru moment, în Pennsylvania (20 electori), Carolina de Nord (15 electori) şi Georgia (16 electori), iar Biden, în Arizona (11 electori) şi Nevada (6 electori).

Conform proiecţiilor CNN, democratul Joe Biden are acum 253 dintre voturile electorilor, iar republicanul Donald Trump, 213.

Conform proiecţiilor AP, Biden are 264 de electori, iar Trump, 214. Conform proiecţiilor BBC, Biden are 243 de electori, iar Trump, 214.

Sursă foto: cnn.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233