dobroge.tv

Live

Doctorul Anthony Fauci, folosit fără acordul său într-un videoclip de campanie al lui Donald Trump

Doctorul Anthony Fauci, folosit fără acordul său într-un videoclip de campanie al lui Donald Trump
12 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Declarațiile doctorului Anthony Fauci au fost folosite fără acordul său într-un clip de campanie electorală al echipei lui Donald Trump. În videoclipul de 30 de secunde, se află un pasaj scurt dintr-un interviu susținut de medic, în care acesta pare că laudă felul în care președintele american a gestionat pandemia.

În aproape cinci decenii de serviciu public, eu nu am susţinut niciodată vreun candidat” în alegeri, a anunţat, într-un comunicat transmis CNN, celebrul director al Institutului american de de boli infecţioase, citat de News.ro.

Nu-mi pot imagina că (...) oricine altcineva ar face mai mult”, sunt cuvintele doctorului Fauci din clipul menționat anterior. Cu toate acestea, fragmentul este scos din context, întreaga declarație având cu totul alt sens, menționează sursa citată.

Declaraţiile care îmi sunt atribuite fără permisiunea mea de către echipa de campanie a Partidului Republican au fost scoase din context, dintr-un comentariu pe care l-am făcut acum mai multe luni cu privire la eforturile autorităţilor sanitare federale”, subliniază medicul imunolog în replica trimisă la CNN.

Cu toate acestea, președintele american își apără clipul de campanie și laudă demersurile pe care le-a facut de-a lungul timpului împotriva pandemiei. „Sunt chiar declaraţiile doctorului Fauci” în acest clip, a subliniat pe Twitter Trump.

Doctorul Fauci, în vârstă de 79 de ani, un expert recunoscut mondial, a fost nevoit deseori să clarifice sau să corecteze declaraţii adesea aproximative ale lui Trump despre vaccinuri şi tratamente împotriva covid-19 aflate în curs de dezvolatre, scrie news.ro.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233