dobroge.tv

Live

Trump a părăsit spitalul în care este tratat pentru Covid-19, pentru a-şi saluta susţinătorii - VIDEO

05 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Donald Trump a adunat din nou critici după ce a părăsit, duminică, pentru scurt timp, camera din Walter Reed National Military Medical Center, unde este tratat pentru Covid-19, pentru a trece cu maşina pe lângă un grup de susţinători.

Trump a publicat o înregistrare video pe Twitter în jurul orei locale 17.15, în care anunţa că va face „o mică supriză unora dintre cei mai mari patrioţi care sunt pe străzi”, relatează NBC.

Câteva minute mai târziu, coloana prezidenţială a trecut uşor pe lângă spital, unde mai mulţi oameni sunt adunaţi încă de vineri, imediat după ce a fost anunţat că Trump este internat aici.

Donald Trump a putut fi văzut prin geamul maşinii, purtând o mască textilă, şi nu una N95, care este mai eficientă, şi salutând mulţimea.

Potrivit news.ro, preşedintele a fost însoţit de doi membri ai Serviciilor Secrete, fapt ce a atras numeroase reacţii din partea mai multor democraţi proeminenţi şi mai multor medici care nu sunt implicaţi în tratarea preşedintelui. Ei l-au acuzat pe Trump că au pus în pericol, fără rost, agenţii Serviciilor Secrete.

Judd Deere, purtător de cuvânt la Casa Albă, a spus că protocoalele au fost urmate pentru a proteja siguranţa celorlalţi şi că medicii lui Trump au permis această acţiune.

Donald Trump ar putea fi externat din spital astăzi, mai scrie sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233