dobroge.tv

Live

IMAGINI SFÂȘIETOARE. Un bebeluș și un copilaș sunt scoși plângând de salvatori de sub dărâmături, în Siria. VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL!

IMAGINI SFÂȘIETOARE. Un bebeluș și un copilaș sunt scoși plângând de salvatori de sub dărâmături, în Siria. VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL!
08 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Bilanțul cutremurelor din Turcia și Siria a trecut de 8.700 de morți. Timpul se scurge în defavoarea persoanelor care sunt prinse sub dărâmături, în ambele țări. Imaginile apărute în mediul online de la misiunile de salvare sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Un bebeluș născut sub dărâmături a fost salvat într-un oraș din nord-vestul Siriei. Cordonul ombilical al fetei nou-născute era încă legat de mama ei, care din păcate nu mai era în viață. Medicul Hani Maarouf a declarat pentru apnews.com că bebelușul s-a născut cu câteva ore înainte de a fi găsit. Dacă fata s-ar fi născut chiar înainte de cutremur, nu ar fi supraviețuit atât de multe ore în frig, a spus el. „Dacă fata ar fi fost lăsată încă o oră, ar fi murit”, a spus el.

CITEȘTE ȘI: Bebeluș născut sub dărâmături, în Siria: mama a murit, protejându-și copilul cu propriul trup. VIDEO CU IMPACT EMOŢIONAL!

Un fotograf de la AFP a surprins imagini dureroase cu un tată care ține mâna fiicei sale moarte şi prinsă sub straturile de moloz. Scenele cumplite vin din orașul turc Kahramanmaraş. Mesut Hancer stă în mijlocul unei clădiri distruse şi o ţine de mâna pe fiica sa Irmak. Nu s-a putut desprinde de copila de 15 ani care a murit în pat după ce clădirea a căzut pe ea, scrie observatornews.ro. În Siria, timp de 17 ore, o copilă de doar 7 ani şi-a ţinut fratele mai mic în braţe şi l-a protejat cu propriul său trup.

CITEȘTE ȘI: CUTREMURUL CARE A LUAT MII DE VIEŢI. ''Doamne... Ne strigă. Spun: Salvaţi-ne!''. Ţipete disperate se aud de sub dărâmături, dar nimeni nu-i poate salva - un tată îşi ţine de mână fiica moartă, o copilă de 7 ani şi-a ţinut fratele în braţe timp de 17 ore

Copilași scoși plângând de sub dărâmături

Orașul a văzut o altă salvare dramatică, când un copil mic a fost scos în viață din epava unei clădiri prăbușite. Videoclipul arată un salvator care săpă prin betonul zdrobit până când a apărut fetița, pe nume Nour. Fata, încă pe jumătate îngropată, ridică privirea năucită când salvatorii îi spun: „Tata e aici, nu te speria. … Vorbește cu tatăl tău, vorbește”. Un salvator i-a legănat capul în mâinile lui și i-a șters praful din jurul ochilor înainte de a fi scoasă.

În mijlocul țipetelor și bocetelor, camera se întoarce din nou către o mână care flutură - singura parte a corpului vizibilă dintr-un morman de moloz. Un bebeluș este filmat prins sub o lespede uriașă de stâncă. În timp ce salvatorii continuă să culeagă resturile cu mâinile goale, copilul începe să plângă și să tușească. La scurt timp după, ei sunt ridicați alături de un bărbat pe o targă.


Sursă foto: DailyMail

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233