dobroge.tv

Live

Româncă din Austria, înjunghiată de iubit în fața fiicei sale de 11 ani. Bărbatul a atacat mai mulți oameni și polițiști cu o armă. VIDEO

Româncă din Austria, înjunghiată de iubit în fața fiicei sale de 11 ani. Bărbatul a atacat mai mulți oameni și polițiști cu o armă. VIDEO
10 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de panică în în orașul austriac Linz, după ce un bărbat de 41 de ani și-a înjunghiat partenera româncă cu un cuțit, chiar în fața fiicei sale. Bărbatul, un irakian, a rănit și doi polițiști.

Totul s-a întâmplat luni dimineaţă, într-un apartament din oraşul austriac Linz, acolo unde locuieşte iubita agresorului. Bărbatul de 41 de ani a atacat-o pe iubita româncă cu un cuţit, iar vecinii au dezvăluit că cei doi se certau foarte des, din cauza geloziei partenerului femeii, scrie antena3.ro.

Surse din Poliţie, citate de publicaţiile austriece, spun că în locuinţă în care a avut loc atacul se afla și o copilă de 11 ani, aceasta fiind, probabil, fiica româncei.

După atacul din apartament, bărbatul a mers la locul de muncă al femeii şi l-a ameninţat, de această dată, pe unul dintre colegii acesteia.

Bărbatul a părăsit zona în care lucra femeia, iar poliţiştii se aflau deja pe urmele sale. Când şi-a dat seama că este urmărit de poliţişti, agresorul a continuat să gonească pe şosea şi, în final, a lovit autospeciala de Poliţie şi a furat, de la unul dintre agenţi, o armă de foc. Agenţii au fost răniţi în urma accidentului, fiind vorba despre o femeie de 21 de ani și un bărbat de 26 de ani.

Cei prezenţi în trafic au filmat scenele de groază şi le-au postat pe reţelele sociale. Unul dintre şoferi a surprins momentul în care individul forţează un alt bărbat să-şi părăsească maşina, ameninţându-l cu o armă de asalt.

În final, după un schimb de focuri, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe bărbat, aceştia constatând că individul a mai fost arestat în trecut, notează stirileprotv.ro.

Femeia înjunghiată în spate şi în stomac şi cei doi agenţi răniţi în accident se află într-o stare stabilă, iar agresorul irakian a fost arestat, urmând să plătească pentru faptele sale.


Sursă foto: libertatea.ro / Twitter @Einsame48014110

Sursă video: Twitter @Einsame48014110 / Twitter @LaufhausKoenig

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233