dobroge.tv

Live

Zelenski: Situaţia din regiunea Odesa este foarte dificilă, penele de curent vor dura câteva zile

 Zelenski: Situaţia din regiunea Odesa este foarte dificilă, penele de curent vor dura câteva zile
11 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Volodimir Zelenski a anunţat sâmbătă seară că atacurile Rusiei din cursul nopţii precedente asupra regiunii Odesa au lăsat 1,5 milioane de oameni fără energie electrică.

„Situaţia din regiunea Odesa este foarte dificilă. După atacul nocturn al dronelor iraniene, Odesa şi alte oraşe şi sate din regiune se află în întuneric. Până în prezent, mai mult de 1,5 milioane de oameni din Odesa nu au energie electrică. Doar infrastructura critică este conectată, în măsura în care este posibilă furnizarea de energie electrică.

Inginerii energeticieni, echipele de reparaţii, autorităţile regionale - toată lumea lucrează non-stop pentru a restabili energia electrică. Din păcate, loviturile au fost critice, aşa că este nevoie de mai mult decât o perioadă de timp pentru a restabili electricitatea. Nu durează ore, ci câteva zile, din păcate. Vom face tot ce putem pentru a accelera recuperarea.

Sistemul energetic este acum, ca să spunem aşa, foarte departe de o stare normală - există o lipsă acută în sistem. De aceea există programe de întreruperi de curent. Cele mai multe se înregistrarează în regiunile Liov, Vinniţia, Kiev, Ternopil, Sumî, Zakarpattia, Jîtomîr, Hmelniţki şi în oraşul Kiev”, a transmis Volodimir Zelenski în mesajul său zilnic transmis ucrainenilor la sfârşitul zilei.

Liderul ucrainean a anunţat că Norvegia a acordat Ucrainei un pachet de sprijin în valoare de 100 de milioane de dolari pentru refacerea sistemului energetic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233