dobroge.tv

Live

Dronele lui Putin au ucis o tânără însărcinată în 6 luni. Victoria şi soţul ei au fost găsiţi îmbrăţişaţi şi alături de ei era pisica lor

Dronele lui Putin au ucis o tânără însărcinată în 6 luni. Victoria şi soţul ei au fost găsiţi îmbrăţişaţi şi alături de ei era pisica lor
18 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

De câteva zile, Kievul este atacat de către drone kamikaze trimise de ruşi. Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu astfel de drone care survolează capitala ucraineană în căutare de ținte.Un expert militar a precizat pentru Sky News că atacurile cu drone kamikaze asupra orașelor ucrainene pot fi comparate cu cele ale rachetelor V1 și V2 folosite de armata lui Hitler pentru bombardarea Londrei, în al Doilea Război Mondial. Astfel, dronele kamikaze primite cadou de ruși de la iranieni au devenit noile „Vergeltungswaffe” - „armele răzbunării” lui Putin, folosite pentru terorizarea populației civile din orașele ucrainene, scrie digi24.ro.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis după atacurile cu rachete din Kiev, că Vladimir Putin poate marca încă o "realizare", a mai ucis o femeie însărcinată. Liderul ucrainean a precizat că în total, patru persoane au fost ucise şi mai mult de 25 de localităţi din ţară au fost atacate cu rachete, luni dimineaţă, iar atacurile cu drone aveau loc şi în cursul serii. 

”În Kiev, au ucis o familie tânără, vizând o clădire de apartamente cu un "Shahed" iranian. Un bărbat şi o fată însărcinată în 6 luni... Vladimir Putin poate marca încă o "realizare" - a mai ucis o femeie însărcinată. În total, patru persoane au fost ucise doar de acest "Shahed". Au mai fost şi alte lovituri. Mai mult de 25 de localităţi din ţara noastră au fost atacate în această noapte şi dimineaţă”, a transmis Zelenski în mesajul către popor.

Vika, o tânără însărcinată în şase luni, a murit după ce o dronă kamikaze a căzut pe o clădire rezidențială din centrul Kievului. Victoria a fost găsită în braţele soțului ei, Bogdan, şi alături de ei era pisica lor.

"Aceasta este Victoria. Azi a murit la Kiev. Colegii ei scriu că trupul i-a fost găsit în îmbrățișarea iubitului ei soț Bogdan. Şi pisica lor era cu ei în clădirea atacată cu drona rusească. Era însărcinată. Ei așteptau un copil", scrie Oleksandra Matviichuk, șefa Centrului pentru Libertăți Civile din Ucraina, organizaţia care a primit premiul Nobel pentru Pace 2022.

Victoria lucra ca somelier la Goodwine. Iubea vinul şi îşi iubea profesia. Era "o persoană incredibil de amabilă și sensibilă, parte din familia noastră", este mesajul postat de angajator pe Twitter.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233