dobroge.tv

Live

19 morţi şi 105 răniţi, după atacurile masive ale Rusiei în Ucraina

19 morţi şi 105 răniţi, după atacurile masive ale Rusiei în Ucraina
11 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Cel puţin 19 persoane au fost ucise, iar alte 105 au fost rănite în atacurile masive de luni ale Rusiei în Ucraina, potrivit unui nou bilanţ anunţat marţi de către autoritiăţile ucrainene, relatează AFP. Un bilanţ anterior, publicat luni seara, anunţa 14 morţi. Peste 300 de localităţi nu aveau în continuare energie electrică, în întreaga ţară, în urma acestor atacuri, care au vizat centrale electrice, scrie news.ro care citează o postare de pe Telegram a Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeşte şi: Răzbunarea lui Putin s-a dezlănțuit: 'Rusia încearcă să șteargă Ucraina de pe fața pământului', spune Zelensky în timp ce 75 de rachete au lovit mai multe orașe

În această dimineaţă, un nou atac rusesc a vizat oraşul Zaporojie (sud), 12 rachete de tip S-300 au lovit infrastructuri ”civile” şi au ucis cel puţin o perosană, anunţă Servciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă.

PReşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a confirmat atacurile masive ruseşti asupra infrastructurii energetice a Ucrainei şi a ameninţat cu un „răspuns dur” dacă atacurile împotriva Rusiei vor continua.

Potrivit news.ro, Ucraina a anunţat că îşi opreşte exportul de electricitate către Uniunea Europeană (UE) în urma acestor atacuri, din cauză că întreruperi de curent afectează multe regiuni ucrainene.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233