dobroge.tv

Live

Restaurantele din New York se redeschid

11 septembrie 2020
Publicitate

La sfârșitul lunii septembrie, se redeschid restaurantele în New York. Capacitatea acestora va fi de doar 25 %. Restricțiile vor include măsurarea temperaturii la intrarea în restaurant şi obligativitatea ca un membru al fiecărui grup de clienţi să ofere informaţii de contact, necesare dacă apar persoane infectate cu SARS-COV-2.

Pe 30 septembrie se redeschid restaurantele din New York, la o capacitate de 25%. Guvernatorul statului, Andrew Cuomo, a anunțat că restricțiile vor include măsurarea temperaturii la intrarea în restaurant şi obligativitatea ca un membru al fiecărui grup de clienţi să ofere informaţii de contact, pentru a putea fi identificate persoanele în cazul apariţiei unui caz de Covid-19 în restaurant.

În New York City, autoritățile s-au abţinut să redeschidă restaurantele din cauza temerilor că acest lucru ar putea duce la răspândirea noului coronavirus. Rata de ocupare a acestora s-ar putea mări la 50% după o reevaluare a situaţiei până pe 1 noiembrie, în funcţie de gradul de infectare. Guvernatorul a mai declarat într-o conferinţă de presă vă statul va crea un sistem prin care clientii vor putea să raporteze anonim restaurantele care nu respectă regulile, prin trimiterea unui mesaj.

Primarul din New York a recunoscut că redeschiderea restaurantelor la o capacitate de 25% nu va însemna revenirea la normalitate, dar este un început şi o modalitate de susţinere a economiei oraşului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233