dobroge.tv

Live

Gafa unui rus: a dezvăluit din greșeală unde ascunde Rusia rachetele S-400. Ministerul Apărării al Ucrainei: ''Mulțumim, ține-o tot așa!''

Gafa unui rus: a dezvăluit din greșeală unde ascunde Rusia rachetele S-400. Ministerul  Apărării al Ucrainei: ''Mulțumim, ține-o tot așa!''
25 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ministerul Apărării al Ucrainei a postat un mesaj pe Twitter în care i-a mulţumit ironic unui turist rus care și-a făcut o poză pe o plajă din Crimeea și a dezvăluit din greșeală informații strategice despre apărarea antiaeriană a Moscovei, scrie digi24.ro.

Bărbatul rus s-a fotografiat lângă mai multe rachete sol-aer S-400 şi a postat imaginea pe rețeaua socială VKontakte, echivalentul rusesc al Facebook. Cei care au văzut-o au început să caute informații despre locul respectiv și și-au dat seama unde au amplasat rușii sistemul anti-rachetă S-400. Au identificat locul ca fiind în apropierea unui lac, la marginea orașului Evpatoria, din Crimeea, mai scrie sursa citată.

„Poate că suntem prea duri cu turiștii ruși... Uneori ne pot fi de mare ajutor. Așa ca acest bărbat, care a făcut fotografii cu pozițiile rusești de apărare anti-aeriană lângă Evpatoria, în Crimeea ocupată. Mulțumim, ține-o tot așa!”, a scris Ministerul Apărării al Ucrainei, într-un mesaj pe Twitter.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233