dobroge.tv

Live

Fiica lui Alexander Dughin, considerat „Ghidul spiritual al lui Putin”, a murit după ce maşina în care se afla a explodat. VIDEO

Fiica lui Alexander Dughin, considerat „Ghidul spiritual al lui Putin”, a murit după ce maşina în care se afla a explodat. VIDEO
21 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Presa rusă relatează că mașina în care se afla Daria Dughin, fiica ideologului și filosofului Alexander Dughin – susținător al lui Putin și al imperialismului rus – a explodat în apropierea satului Bolshie Vyazemy, regiunea Moscova. Este vorba de un autoturism SUV – Land Cruiser Prado – care i-a aparținut Dariei Dugina. Aceasta se afla la volan și a murit, scrie g4media.ro.

O mașină Land Cruiser Prado cu o fată șofer a explodat în regiunea Moscovei, lângă satul Bolshie Vyazemy. Se raportează că e vorba de fiica unui cunoscut politolog și personalitate publică, Alexander Dugin”, relatează publicația starhit.ru.

Poliția ar fi relatat că tânăra ar fi fost ținta unui asasinat. Pe de altă parte, presa internațională scrie că ținta atacului ar fi fost tatăl tinerei, Alexander Dughin, care trebuia să fie și el în mașina respectivă, dar ar fi renunțat în ultimul moment.

El şi fiica lui au fost oaspeţi de onoare la festivalul familiei tradiţionale de la Zaharovo şi plănuiseră să plece împreună, potrivit violonistului Peter Lundstrem. Dar Dugin a sărit într-un alt vehicul şi, fără să ştie, a ocolit tentativa de asasinat, potrivit rapoartelor. Câteva minute mai târziu, filosoful de extremă-dreapta a fost fotografiat ţinându-şi mâinile în cap îngrozit, în timp ce se uita la urmările exploziei, scrie news.ro

Daria a murit pe loc, după ce autoturismul Toyota Land Cruiser Prado în care se afla a explodat. Ea devenise o personalitate publică de sine stătătoare ca „analist politic” şi editorialist al publicaţiei pro-Putin United World International. Cu câteva ore înainte de moartea ei, Daria fusese fotografiată la evenimentul de la Zaharovo alături de tatăl ei, filozoful cunoscut sub numele de „Creierul lui Putin”.

Pe 4 iulie, fiica lui Dughin a intrat sub sancțiuni britanice. Guvernul a trecut-o pe lista persoanelor sancționate dat fiind faptul că aceasta contripuia la propaganda pro Putin și susținând demersul invadării Ucrainei.

Daria Dughina era succesoarea muncii tatălui ei, în ultimii ani a ținut prelegeri la diferite universități și a promovat ideile de „eurasiatism” pe rețelele de socializare.


Sursă foto: Twitter @ladyonorato / g4media.ro.

Sursă video: Twitter @ladyonorato

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233