dobroge.tv

Live

Zelenski: Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă nu ia pauze

Zelenski: Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă nu ia pauze
06 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj marţi seară prin care a afirmat că armata rusă nu ia pauze, astfel că şi atunci când nu sună sirenele acest lucru este perceput ca “o parte a terorii”.

“Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă nu ia pauze. Are o misiune – să ia vieţile oamenilor, să intimideze oamenii – aşa că şi câteva zile fără sirene sunt simţite ca parte a terorii. În această seară, Kievul şi aproape toată Ucraina au auzit din nou sirenele. Există informaţii de atacuri în regiunea Hmelnîţkîi. Misiunea noastră este să rezistăm, să avem grijă de noi, inclusiv de emoţiile noastre, să ajutăm la apărarea ţării atât cât se poate, să protejăm statul, atât cât va fi necesar pentru victoria noastră”, a spus Zelenski, citat de news.ro.

El a precizat că ruşii au continuat atacurile în Sumî, Mikolaiv şi Dnipropetrovsk. “Unele dintre rachete au fost doborâte de forţele de apărare antiaeriană. Şi nu am redus şi nu vom reduce activitatea noastră diplomatică nici măcar o zi în scopul obţinerii de sisteme moderne de apărare antiaeriană pentru Ucraina în cantităţi suficiente. Aceasta este misiunea maximă pentru statul nostru – să ofere protecţia de bază pentru ucraineni împotriva atacurilor cu rachetă. Însă îndeplinirea acestei misiuni nu depinde doar de noi, ci şi de înţelegerea de către partenerii noştri a nevoilor noastre fundamentale”, a explicat Zelenski.

Volodimir Zelenski a menţionat că a discutat cu premierul britanic Boris Johnson despre garanţiile sistemului de securitate pentru Ucraina şi i-a mulţumit acestuia pentru asistenţa de securitate a britanicilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233