dobroge.tv

Live

Elveţia oferă noi oportunități turiștilor

Elveţia oferă noi oportunități turiștilor
24 august 2020
Publicitate

Turiștii care ajung în Geneva, pot beneficia de vauchere pentru restaurante renumite sau un tur al renumitului oraș al ciocolatei. Există totuși anumite restricții: cei care călătoresc din țări cu risc ridicat, trebuie să intre în carantină timp de 10 zile.

Elveţia oferă noi oportunități turiștilor. Când vizitatorii fac o rezervare pentru cel puțin două nopți la un hotel din Geneva aceștia vor primi automat un voucher care poate fi folosit pentru a lua masa, comanda băuturi sau explora orașul.

Voucherul, denumit Geneva Gift Card, valorează 93 de euro și poate fi folosit în mai multe locuri din oraș printre acestea numărându-se peste 60 de hoteluri, 15 excursii și în jur de 80 de restaurante, potrivit biroului pentru turism al orașului elvețian.

Printre locațiile care acceptă voucherul se numără și restaurante Michelin și un tur care explorează faimoasa industrie a ciocolatei din Elveția. Vizitatorii sunt eligibili pentru un voucher per camera închiriată, acesta putând fi ridicat în momentul cazării la hotel.

Elveția a ridicat în luna iunie restricțiile de călătorie pentru toate țările membre ale Uniunii Europene, însă vizitatorii care vin dintr-o țară considerată de risc de autoritățile elvețiene trebuie să între în carantină timp de 10 zile.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233