dobroge.tv

Live

La Nisa, masca a devenit obligatorie

La Nisa, masca a devenit obligatorie
21 august 2020
Publicitate

Purtarea măştii a devenit obligatorie la Nisa, unde deja măsura pentru limitarea propagării coronavirusului era valabilă în unele zone. Pe 29 august, în acest oraş va începe Turul Franţei.

Directorul Turului Franţei a făcut un apel la spectatori să poarte mască în timpul competiţiei. El menţionează că bunul simţ cere să porţi masca, chiar dacă obligaţia oficială de a face asta depinde de prefecţii celor 32 de departamente prin care se trece.

În schimb, primarul Nisei a cerut ca obligaţia purtării măştii să fie pentru tot oraşul, deoarece consideră că nepurtarea acesteia de către cineva îi pune în pericol pe ceilalţi. El este de parere că a nu purta mască în ziua de azi este un semn de egoism, fapt ce îi pune în pericol pe ceilalţi. Pentru a nu exista niciun fel de probleme, s-a luat hotărârea ca purtarea măştii să fie obligatorie peste tot.

Măsura de purtare obligatorie a măștii a fost luată în contextul în care la unele competiţii de ciclism din această vară, sportivii s-au declarat îngrijoraţi cu privire la faptul că este posibil ca spectatorii, care îi încurajează pe traseu ajungând foarte aproape de ei, să nu poarte acest accesoriu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233