dobroge.tv

Live

Protest la Madrid împotriva purtării măştilor

18 august 2020
Publicitate

2500 de oameni s-au adunat la Madrid la un protest împotriva purtării măștilor de protecție. Oamenii au scandat repetitiv: "Vrem sa vedem coronavirusul". Cu toate aceste nemulțumiri, spaniolii au purtat mască, să nu contravină măsurilor de protecție luate prin lege.

Participanții la protest au semnat un manifest „împotriva falsei pandemii”, în care pun la îndoială măsurile luate de guvernul și veridicitatea testelor PCR. Ei neagă faptul că asimptomaticii pot transmite virusul.

Timp de câteva ore, protestatarii au strigat „Vrem să vedem virusul”, „Nu există frică”, „Libertate, „Ceea ce ucide este 5G ”.

Numărul participanților a rămas mult sub ceea ce și-au dorit organizatorii, iar majoritatea celor care au venit au decis să poarte masca și să nu eludeze legea.

Protestatarii nu negau virusul, ci măsurile luate pentru combaterea acestuia. Ei sunt de părere că numărul de decese pe care le-au avut nu justifică oprirea economiei țării. Alții au venit la miting să demonstreze, deoarece nu doresc ca micuții lor să crească în frica și minciuna create de Guvern.

8.451 de persoane în vârstă au murit de COVID-19 până în prezent. În acest moment, Madrid este un oraș care, potrivit cifrelor oficiale, are aproape 75.000 de cazuri confirmate de coronavirus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233