dobroge.tv

Live

Marea Britanie caută voluntari pentru testarea unui vaccin

17 august 2020
Publicitate

Marea Britanie incurajează persoanele în vârstă şi voluntarii din grupul minorităţilor asiatice şi de culoare să se înscrie pentru testarea unui vaccin împotriva COVID-19. Scopul este de a stimula eforturile pentru găsirea unui vaccin eficient împotriva bolii.

Peste 100.000 de persoane s-au oferit voluntar în Marea Britanie pentru a lua parte la testarea unui vaccin. Este însă nevoie de mai mulţi voluntari pentru a se putea şti dacă vaccinul candidat funcţionează pentru toată lumea.

Vaccinul este singura modalitate prin care se va pune capăt acestei pandemii, iar populatia expusă riscului va fi protejată.

Cei 100.000 de voluntari reprezintă pentru moment un început, însă este nevoie de persoane din medii diferite, pentru studii aprofundate. Guvernul britanic a afirmat că doreşte ca persoanele cu vârste peste 65 de ani, personal medical şi membri ai minorităţilor asiatice şi de culoare să se înscrie în acest registru pentru testarea unui vaccin împotriva COVID-19.

Un studiu a arătat că grupurile etnice minoritare erau de două până la trei ori mai susceptibile să fi avut COVID-19, în comparaţie cu persoane albe din Anglia. Un număr mai mare de persoane din grupurile minoritare au murit din cauza bolii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233