dobroge.tv

Live

Numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 continuă să crească în Republica Moldova

17 august 2020
Publicitate

Numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 continuă să crească în Republica Moldova, unde s-a consemnat a patra săptămână consecutivă cu peste două mii de cazuri. Starea de urgență se menține în această țară până la 31 august.

Astfel, în perioada 10-16 august, s-au înregistrat 2523 de cazuri confirmate de COVID-19, cu 225 de cazuri mai mult decât în perioada 3-9 august, când au fost raportate 2298 de cazuri de îmbolnăviri.

Media zilnică de infectări a fost de 360 de cazuri pe săptămână. În ultimele șapte zile au fost raportate 51 de decese, cu 3 mai puține decât în săptămâna precedentă, când au fost raportate 54 de decese.

Peste 30 de mii de îmbolnăviri de COVID-19 au fost înregistrate oficial în R. Moldova de la inceputul pandemiei. Totodată, au fost raportate 896 de decese asociate acestei maladii, dintre care 42 de cadre medicale.

În ţară pot intra membrii familiilor cetățenilor Republicii Moldova, persoanele care posedă o viză de lungă ședere, membrii misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, conducătorii auto şi personalul de deservire a mijloacelor de transport, care efectuează transportarea mărfurilor, dar si persoanele care călătoresc din motive de sănătate și umanitare,

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233