dobroge.tv

Live

Dialog revoltător între un soldat rus și soția care îi dă permisiunea să violeze ucrainence: „Chiar pot? / Da, îți dau voie. Doar folosește protecție și nu-mi spune”. VIDEO

Dialog revoltător între un soldat rus și soția care îi dă permisiunea să violeze ucrainence: „Chiar pot? / Da, îți dau voie. Doar folosește protecție și nu-mi spune”. VIDEO
13 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un clip audio șocant de 30 de secunde a fost postat de Agenția Serviciilor Secrete din Ucraina. „Soțiile invadatorilor ruși permit bărbaților lor să violeze femei ucrainene”, a scris agenția pe Telegram marți, împreună cu înregistrarea audio.

O rusoaică a fost auzită dând permisiunea soțului ei soldat să violeze localnicii ucraineni într-un apel telefonic interceptat de serviciile de securitate din Kiev, informează Daily Mail. Clipul audio șocant de 30 de secunde al conversației a fost postat marți pe canalul de telegrame al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU).

Această interceptare șocantă de către SBU reflectă valorile morale nu numai ale ocupanților, ci și ale rudelor acestora, dintre care 80% susțin acum războiul din Ucraina”, a susținut agenția în descrierea înregistrării.

Clipul audio începe cu titlul albastru și galben: „INTERCEPTARE SERVICIULUI DE SECURITATE: Soțiile invadatorilor ruși permit bărbaților lor să violeze femei ucrainene”.

Soție: Deci da, fă-o acolo. Femeile ucrainene de acolo. Violați-le. Da. Dar nu-mi spune nimic, înțelegi?

Soldat rus: Uh-huh. Deci ar trebui să le violez și să nu-ți spun nimic?

Soție: Da, ca să nu știu nimic. De ce întrebi?

Soldat rus: Chiar pot?

Soție: Da, îți dau voie. Doar folosește protecție.

Soldat rus: Ok.

Publicarea clipului audio a venit după ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis „sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor mici, menționează Daily Mail.

O femeie în vârstă de 50 de ani a declarat pentru BBC că pe 7 martie fusese acasă cu soțul ei când a intrat un soldat străin. „În amenințarea armei, m-a dus într-o casă din apropiere. Mi-a ordonat: „Dă-ți hainele jos sau te împușc”. A continuat să mă amenințe că mă omoară dacă nu făceam ce mi-a spus. Apoi a început să mă violeze", a spus ea.

Anna s-a întors acasă și și-a găsit soțul. Fusese împușcat în abdomen. „Încercase să alerge după mine ca să mă salveze, dar a fost împușcat”, a spus ea. Amândoi au căutat adăpost în casa unui vecin. Nu l-au putut duce pe soțul ei la spital din cauza luptei. A murit din cauza rănilor două zile mai târziu, scrie BBC.

În Bucha, 25 de fete și femei cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani au fost violate „sistematic” în timp ce erau ținute captive într-un subsol, s-a susținut. Nouă dintre femei sunt acum însărcinate -- detalii aici: RĂZBOIUL DIN UCRAINA. Bucha, oraş al ororilor: 25 de femei și fete, unele de doar 14 ani, violate de soldații ruși


Sursă foto: AFP via hindustantimes.com

Sursă video: Daily Mail

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233