dobroge.tv

Live

IMAGINI SFÂȘIETOARE ÎN UCRAINA. O femeie se tăvălește de durere după ce a găsit cadavrul soțului, ucis de ruși, într-o groapă în apropierea casei

IMAGINI SFÂȘIETOARE ÎN UCRAINA. O femeie se tăvălește de durere după ce a găsit cadavrul soțului, ucis de ruși, într-o groapă în apropierea casei
12 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Este a 48-a zi de coșmar pentru ucraineni. Din ce în ce mai multe orașe au fost pradă atacurilor rusești. S-au auzit explozii, sirenele răsună fără încetare. S-au folosit obuze și rachete, nimic nu a rămas neatins: de la adăposturi, școli, grădinițe și spitale, până la cartiere rezidențiale și baze militare - toate au fost distruse, iar milioane de familii au fost destrămate. Mii de oameni nevinovați și-au pierdut viața. Coșmarul este departe de final.

Noi orori ies la iveală în satele eliberate de sub ocupația rusă. Un adevărat masacru a avut loc la Bucha, unde au fost descoperite cadavre aruncate pe străzi, unele legate cu mâinile la spate și gropi comune unde se aflau sute de persoane. Mai mult, potrivit Daily Mail, oficialii ucraineni au descoperit peste 1.200 de cadavre în gropi comune din satele din regiunea Kiev. În Andriivka, situată la aproximativ 60 de kilometri distanță de capitala Kviv, 40 de oameni au fost uciși.

O fotografie sfâșietoare arată realitatea confruntării dintre Rusia și Ucraina. O soție plânge și se prăbușește la pământ după ce cadavrul soțului ei, care a fost ucis de soldații ruși, a fost exhumat dintr-un mormânt din apropierea casei lor, în satul Andriivka.

Soțul ei, care a fost ucis de soldații ruși înainte de a fi alungați de forțele ucrainene, a fost fotografiat fără viață - încă purtând blugii și tricoul cu dungi. Soția, devastată de durere, se numără printre zecile de civili din Andriivka care și-au pierdut cei dragi din cauza trupelor ruse.

Printre oamenii uciși in Andriivka se numără și Anton Ischenko tocmai își sărbătorise cea de-a 23-a aniversare. Familia lui i-a găsit cadavrul o lună mai târziu. Era atât de mutilat încât a putut fi identificat doar după haine, scrie BBC -- detalii aici: O bunică își plânge nepotul de doar 23 de ani. Anton a fost atât de mutilat de ruși, încât familia l-a recunoscut doar după haine: „Era un băiat foarte drăguț, foarte deștept”


Sursă foto: AFP via Daily Mail

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233