dobroge.tv

Live

Doi șoferi români și-au pierdut viața pe șoselele din străinătate, iar altul este grav rănit: „Câți oameni plătesc cu viața pentru că aleargă pentru un trai mai bun”

Doi șoferi români și-au pierdut viața pe șoselele din străinătate, iar altul este grav rănit: „Câți oameni plătesc cu viața pentru că aleargă pentru un trai mai bun”
06 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

În căutarea unui trai mai bun, tot mai mulți români aleg să plece în străinătate, iar unii dintre ei își pun viața în pericol. Potrivit Business Magazine, anual, peste 200.000 de oameni părăsesc România, iar jumătate dintre ei se și întorc. 

De-a lungul timpului, mulți șoferi de TIR au murit în afara granițelor țării. Doar în ultimele două zile, doi români și-au pierdut viața, iar un altul este grav rănit, după ce au fost implicați în accidente rutiere.

Primul dintre ei, Costică L, un șofer de 43 de ani și-a pierdut viața marți, 5 aprilie, în jurul orei 18.30, pe Autostrada A29 din Franța, la stația de taxare Quetteville (Calvados), după ce două TIR-uri s-au ciocnit. 

Un camion care transporta salate ambalate în vid s-a prăbușit în spatele unui camion încărcat cu bușteni care a fost oprit la poarta stației de taxare. Șoferul primului TIR, un bărbat de 32 de ani, este nevătămat. În timp ce șoferul român a murit strivit în cabina sa, informează publicația acut.fr.

Al doilea român mort

În cel de-al doilea accident, un șofer de 53 de ani a murit în această dimineață, în jurul orei 10.30 pe autostrada A22 din nordul Italiei, în dreptul localității Vallagarina, lângă Avio, provincia Trentino. Bărbatul a sfârșit după ce camionul său a fost strivit între alte două autotrenuri. Bărbatul a rămas blocat între fiarele cabinei zdrobite și nu a mai putut fi salvat.

Un alt șofer, un bărbat de 54 de ani din Bosnia Herțegovina, care locuiește în Verona, a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Trento. Starea lui este gravă, însă viața nu îi este pusă în pericol. Un al treilea șofer implicat în accident a scăpat nevătămat, informează Il Dolomiti.

Cel de-al doilea accident a avut loc ieri,În urma impactului, un șofer român de 43 de ani a murit.

Un șofer român în stare gravă

Un accident a fost surprins astăzi de un participant la trafic, în Germania pe Autostrada 61, lângă Mainz. Ulterior, pe rețelele de socializare a fost postat un anunț pentru ca internauții să facă evenimentul cunoscut, astfel încât familia șoferului să poată fi găsită. Momentan nu se cunoaște starea acestuia.


Sursă foto: Sergey Serj via Facebook Soferi de TIR pe comunitate / viața de camionagiu / actu.fr / Facebook Șoferi Express Euroscan

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233