dobroge.tv

Live

Noi restricții în Grecia

Noi restricții în Grecia
12 august 2020
Publicitate

Grecia anunță noi restricții, în contextul răspândirii infectării cu noul coronavirus. Astfel, restaurantele și barurile vor fi închise noaptea, până la 7 dimineața, în cele mai atractive destinații turistice. Cele mai afectate zone sunt Mykonos, Santorini, Corfu, Rodos și Creta. Restricțiile au intrat în vigoare din 12 august și vor rămâne obligatorii până în 23 august.

Începând din 12 august, Grecia impune noi restricții in ceea ce privește barurile și restaurantele. Acestea vor fi închise noaptea, până la 7 dimineata. Zonele afectate de această măsură sunt în Mykonos, Santorini, Corfu, Rodos și Creta, iar restricțiile sunt obligatorii în perioada 12-23 august.

De asemenea, sunt impuse noi restricții pentru călătorii din Balcani și zborurile aeriene dintr-o serie de țări membre ale Uniunii Europene. Astfel, începând cu 17 august pasagerii curselor aeriene sosite din Belgia, Cehia, Olanda, Spania și Suedia vor fi nevoiți să furnizeze un test negativ pentru coronavirus care să fi fost realizat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia, la fel ca și în cazul persoanelor care intră prin punctele vamale terestre. În prezent, aceleași conditii de testare la intrarea în țara elenă trebuie să le îndeplinească și cetățenii români.

Măsurile vin după ce duminică autoritățile au raportat 203 de noi infecții cu Covid-19, cel mai mare număr de cazuri înregistrate în 24 de ore în Grecia de la izbucnirea pandemiei.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233