dobroge.tv

Live

SUA trimit Ucrainei drone sinucigaşe Switchblade, sisteme anti-drone, vehicule blindate, muniţie şi altele. Zelenski: ''Daţi-ne avioane sovietice vechi să îmi apăr ţara''

SUA trimit Ucrainei drone sinucigaşe Switchblade, sisteme anti-drone, vehicule blindate, muniţie şi altele. Zelenski: ''Daţi-ne avioane sovietice vechi să îmi apăr ţara''
02 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

 Ucraina va primi noi arme de la SUA pentru a continua lupta împotriva Rusiei. Pentagonul a anunţat vineri căStatele Unite vor oferi încă 300 de milioane de dolari în asistenţă de securitate Ucrainei, scrie news.ro.

Noul pachet include drone sinucigaşe Switchblade, sisteme anti-drone, vehicule blindate, echipament de vedere pe timp de noapte, muniţie şi altele.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acordat un interviu pentru Fox News în care a afirmat că Ucraina nu va accepta nimic mai puţin decât victoria în conflictul cu Rusia. ”Chestiunea integrităţii teritoriale nu intră în discuţie”, răspunde preşedintele, întrebat ce este dispus să accepte pentru un acord de pace.

Întrebat, de asemenea, despre acuzaţiile oficialilor ruşi potrivit cărora Ucraina a atacat un depozit de petrol din interiorul Rusiei folosind elicoptere, Zelenski a declarat: "Îmi pare rău, nu discut niciunul dintre ordinele mele în calitate de comandant-şef (...) Ceea ce contează pentru noi este ca dumneavoastră şi întreaga lume să ştiţi că suntem o ţară în război. Am fost atacaţi. Asta este ceea ce contează. Aceasta este cea mai mare tragedie (...) Ne-au ocupat teritoriul. Ne-au atacat. Acest război durează de 8 ani, aşa că orice s-ar întâmpla într-o anumită situaţie este greu pentru mine să comentez".

Întrebat dacă crede că preşedintele Biden "vrea" ca Ucraina să câştige sau dacă administraţia sa nutreşte "teama" de ceea ce va fi reacţia lui Putin dacă va pierde, Zelenski a afirmat: "Am încredere că preşedintele Biden, ca orice cetăţean american adevărat, crede şi vrea ca adevărul să câştige (...) Iar adevărul este de partea Ucrainei. Cred că vrea ca valorile care fac ca naţiunile noastre să fie mai apropiate să câştige."

”Daţi-ne doar rachete, daţi-ne avioane, nu ne puteţi da F-18 sau F-19 sau orice aveţi, daţi-ne avioane sovietice vechi (...) Daţi-mi ceva cu care să îmi apăr ţara", a mai afirmat preşedintele ucrainean.

Volodimir Zelenski a mai spus că ancţiunile impuse Rusiei funcţionează, dar trebuie consolidate.

Sursă foto: dailymail.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233