dobroge.tv

Live

Membrii unei trupe din Ucraina, care luptă în război, vor să cânte de pe front la concertul caritabil al lui Ed Sheeran: „Nu ne este frică să cântăm sub bombardamente”. VIDEO

Membrii unei trupe din Ucraina, care luptă în război, vor să cânte de pe front la concertul caritabil al lui Ed Sheeran: „Nu ne este frică să cântăm sub bombardamente”. VIDEO
25 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Coșmarul din Ucraina este departe de final. Au trecut 30 de zile de la declanșarea conflictului, iar atacurile asupra orașelor continuă. Au murit oameni nevinovați, milioane de familii au fost destrămate. În timp ce bărbații au rămas în urmă să-și apare țara, femeile și-au luat copiii și un bagaj cu strictul necesar și au trecut granițele pentru a-i proteja pe cei mici de ororile războiului. Cei care au rămas în țară au parte de un adevărat iad. Orașele arată ca scoase dintr-un film apocaliptic, în Mariupol locuitorii nu mai au curent electric, apă și mâncare. „Culoarele umanitare”, menite să faciliteze evacuarea în siguranță a civililor, au fost și ele bombardate. Ucrainenii trăiesc o adevărată dramă.

Însă, oamenii nu își pierd speranța. Trupa ucraineană Antytila i-a trasnsmis un mesaj cântărețului Ed Sheeran, în timp ce Ucraina continuă să lupte contra invaziei ruse. Soldații l-au întrebat pe artist dacă se pot alătura concertului său caritabil, cântând de pe front.

„Concert pentru Ucraina” este un spectacol de două ore, susținut de Ed Sheeran, menit să ofere sprijin acestei țări. După ce au aflat vestea despre concert, membrii trupei rock, care se luptă în prezent cu soldații ruși în capitala Ucrainei, Kiev, au mulțumit britanicilor pentru sprijinul acordat, adăugând că „își vor aminti mereu de asta”. Mai mult, soldații își doresc să cânte, direct de pe front.

Bună Ed Sheeran, salutări de la Kiev!” a spus trupa într-un mesaj video postat pe o rețea de socializare. „Suntem muzicieni ucraineni ai trupei Antytila – una dintre cele mai populare trupe ucrainene cu mulți fani în Ucraina și în întreaga lume. Pe timp de pace, concertele noastre au adunat stadioane”, spun aceștia.

Membrii trupei se află în prezent pe front.

„Războiul ne-a schimbat viețile și acum luptăm cu arme împotriva ocupanților ruși. Vă mulțumim vouă și tuturor britanicilor pentru sprijinul acordat. Crede-mă, suntem recunoscători și ne vom aminti mereu, mereu de asta”, au adăugat ei.

De asemenea, trupa s-a oferit să facă o transmisie live între Kiev și Birmingham, cu formația, alăturându-se la concert de la distanță.

Astăzi am aflat despre concertul tău de caritate pentru Ucraina, care va avea loc la Birmingham. Și ne oferim să facem o transmisie în direct între Kiev și Birmingham, cu Antytila care se alătură temporar la concert de la distanță.

Antyitla este o trupă modernă de pop-rock care cântă în ucraineană, rusă și engleză și este activă încă din anul 2004. Membrii trupei au ajutat activ armata din estul Ucrainei prin colectarea de fonduri, achiziționarea de medicamente și remedii și livrarea proviziilor, din 2014.

Trupa noastră va cânta muzica noastră la Kiev, un oraș care nu s-a predat și nu se va preda niciodată ocupanților ruși. Vei cânta la Birmingham. Nu ne este frică să jucăm sub bombe. Prin muzică, vrem să arătăm lumii că Ucraina este puternică și necucerită. Vom lupta și vom cânta pentru victorie în fața lumii întregi care ne susține”, a mai spus trupa.

În afară de Ed Sheeran, artiști precum Camila Cabelloa, Emeli Sande, Snow Patrol, Nile Rodgers and Chic, Tom Odell, Becky Hill , Manic Street Preachers și alții vor cânta, de asemenea, la concertul de caritate programat să aibă loc la Resorts World Arena Birmingham.


Sursă foto / video: Facebook Jack Dart

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233