dobroge.tv

Live

Cadoul inedit pe care Anes, o tânără însărcinată, i l-a oferit soțului pentru „sacrificiul” său și nopțile nedormite: un Lamborghini de 250.000 de dolari. VIDEO

Cadoul inedit pe care Anes, o tânără însărcinată, i l-a oferit soțului pentru „sacrificiul” său și nopțile nedormite: un Lamborghini de 250.000 de dolari. VIDEO
16 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Anes Ayuni Osman, în vârstă de 19 ani, și-a surprins soțul Weldan Zulkefli cu o mașină de lux. Femeia i-a cumpărat un Lamborghini de 160.000 de lire sterline, drept recompensă „sacrificiul” său și nopțile nedormite.

Potrivit Daily Mail, Anes urmează să nască primul ei copil cu soțul ei Weldan, în vârstă de 20 de ani, la sfârșitul lunii martie și va intra într-o perioadă de izolare de 100 de zile. Practica tradițională prevede că femeile își limitează mișcarea după naștere pentru a reduce riscul de complicații postpartum și pentru a ajuta la reechilibrarea hormonilor.

Drept recompensă pentru ajutorul său, Anes și-a surprins soțul cu un Lamborghini Huracan Evo și a distribuit un videoclip al momentului către TikTok .

În clipul video Anes conduce mașina, în timp ce îi spune lui Weldan să-și pună masca peste ochi. Cei doi coboară din mașină și ea în conduce spre cadou. În momentul în care bărbatul își dă masca jos, izbucnește în lacrimi când vede cadoul de la soția sa.

Alături de videoclip, care a adunat peste 1,5 milioane de vizionări și 162,2 mii de aprecieri, ea a scris: „Mulțumesc soțule, indiferent cât de mare este valoarea acestui cadou nu vă va putea răscumpăra bunătatea”.

Ea a adăugat că se va baza pe el zi și noapte și se așteaptă ca el să schimbe scutecele, spunând: „El este ok cu asta pentru că a făcut curățenie după pisica noastră în tot acest timp. El poate sta treaz noaptea pentru că creierul lui funcționează mai bine noaptea”.

Potrivit Daily Mail, imediat după naștere începe nașterea postpartum care durează cel puțin o lună și implică repaus la pat, interzicerea vizitatorilor și concentrarea pe nimic altceva decât pe tine și pe noul tău copil.

Practica este comună în Asia și Anes spune că i-a dăruit soțului ei mașina sport ca un cadou înainte de „sacrificiul” acestuia în perioada ei postpartum.

Binecuvântările noastre nu s-au oprit de când ne-am căsătorit, a avut atât de multă grijă de mine, mai ales în timpul sarcinii”, a declarat ea pentru publicația malaeziană mStar .

Pe lângă faptul că sunt recunoscătoare pentru sacrificiul său, îi fac cadou acest Lamborghini pentru că îl vreau alături de mine mereu. Mă aștept ca soțul meu să fie cu mine tot timpul, dar și să aibă grijă de copil zi și noapte, pentru că există o posibilitate uriașă să am o naștere prin cezariană”, a mai spus Anes, potrivit sursei citate.


Sursă foto / video: ToikTok ayunieso24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233