dobroge.tv

Live

Isterie și în Bulgaria! Cozi de 600 de metri la supermaketuri și bătaie pe uleiul de floarea soarelui. Un bărbat a murit în timp ce stătea la rând. VIDEO

13 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Imagini uluitoare surprinse în mai multe orașe din Bulgaria. Sute de oameni au format cozi și au așteptat cu orele pentru a cumpăra ulei de floarea soarelui la reducere, speriați că prețul ar putea crește sau că acesta va dispărea de pe rafturi. Un bărbat a murit chiar în fața paleților de ulei dintr-un centru comercial, după ce a stat la o coadă infernală.

CITEȘTE ȘI: După coada din benzinării, românii s-au aşezat la altă coadă. Lumea a dat buluc în magazine să cumpere ulei, ministrul Agriculturii: ''Am văzut că s-a iscat iarăşi o mare isterie...''

Un bărbat de 77 de ani din Burgas a decedat în timp ce aștepta la rând într-un supermarket, pentru a cumpăra ulei la doar 1.53 euro (echivalentul a 7.5 lei), transmite Novinite. După ce a stat la o coadă uriașă, de 500-600 de metri, bărbatul s-a prăbușit la podea. Paramedicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

A murit în magazin. L-au împins și i s-a făcut rău. A fost o nebunie. Oamenii spun că a căzut, s-a învinețit și a murit”, a povestit o femeie.

Potrivit Observator News, localnicii sunt înfuriați că trebuie să stea la rând cu orele pentru a pune mâna pe ulei vegetal, dar tot ei sunt cei care alimentează panica. Situația este similară în mai multe orașe din Bulgaria, precum Sofia, Vidin, Vrața, Kardzali sau Haskovo. Nu este clar de la ce o pornit isteria cu uleiul de floarea soarelui, mai ales că produsul este disponibil peste tot, chiar dacă nu la prețul pentru care s-au format cozile de zilele trecute.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233