dobroge.tv

Live

IMAGINI CARE-ŢI DAU FIORI. Un băieţel de 18 luni moare în braţele tatălui, disperat să-l ducă la spital/o familie întreagă zace pe trotuar, măcelărită de gloanţe: ''Nu vom uita. Nu vom ierta''

IMAGINI CARE-ŢI DAU FIORI. Un băieţel de 18 luni moare în braţele  tatălui, disperat să-l ducă la spital/o familie întreagă zace pe trotuar, măcelărită de gloanţe: ''Nu vom uita. Nu vom ierta''
07 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Lumea priveşte îngrozită la teroarea din Ucraina. Imagini devastatoare scot la iveală oroarea invaziei ruseşti în Ucraina, în timp ce familiile încearcă să fugă din calea războiului.

Imaginile durerii

Imaginile au suprins momentul în care părinții ucraineni ai unui băiat de 18 luni se grăbesc să ajungă la spital ţinându-l la piept, într-o pătură plină de sânge, pe micuţul lor, ucis de bombardamentele rusești. Băiatul de 18 luni pe nume Kirill a fost rănit mortal în orașul Mariupol, din sud, după ce forțele ruseşti au bombardat cel de-al doilea oraș al Ucrainei la doar câteva minute după acordul de încetare a focului convenit sâmbătă. Mama lui Kirill, Marina Yatsko, și iubitul ei, Fedor, au fost surprinşi chiar în timp ce îmbrățișau trupul neînsuflețit al fiului lor așezat pe o targă din spital, în Mariupol. Alături, pe podeaua spitalului, un cadru medical era devastat de durere că nu a putut să-l salveze pe micuţ, potrivit dailymail.ro: Imaginea cruzimii lui Putin. O mamă mângâie trupul micuţului său, de doar 18 luni, ucis de bombardamente. Un cadru medical stă pe podeaua spitalului, îndurerat că nu l-a putut salva

Ieri, au fost suprinse cele mai îngrozitoare scene ale războiului de până acum, trupurile celor uciși în atac au fost văzute zăcând măcelărite de gloanţe pe un drum. Alături de ei erau valize strânse înainte de ceea ce sperau să fie o călătorie către siguranță. Trei membri ai aceleiași familii s-au numărat printre cei uciși în atacul forțelor lui Vladimir Putin asupra Irpin, un oraș aflat la aproape 20 de kilometri de Kiev.

Imagini îngrozitoare au surprins experiența terifiantă a mamelor, taților, bunicilor și copiilor care fug de focul artileriei rusești.

Soţia președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a rugat mass-media internațională să „spună adevărul teribil” că trupele lui Putin ucid copii „conștient și cu cinism”. Olena Zelenska a făcut un apel către NATO, să închidă spaţiul aerian de deasupra Ucrainei “Salvaţi-ne copiii pentru ca ai voştri să nu moară mâine!”: Oameni nevinovaţi zac pe străzi, măcelăriţi de Putin, în timp ce lumea priveşte în teroare. Mesajul sfâşietor al soţiei lui Zelenski: Arătaţi-le femeilor rusoaice – spuneţi-le ce fac fiii lor!

“Nu vom uita şi nu vom ierta”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj, în care a subliniat că Dumnezeu nu va uita suferinţele prin care trece poporul său şi va veni şi Ziua Judecăţii. El consideră că sancţiunile impuse de occidentali Rusiei nu sunt suficiente

"Astăzi este o duminică binecuvântată. Dar nu vom ierta sute şi sute de victime. Mii şi mii de suferinţe. Şi Dumnezeu nu va ierta. Nu azi. Nu mâine. Niciodată. Şi în locul celor iertaţi, va fi Ziua Judecăţii", a afirmat Zelenski, într-un mesaj pe Facebook.

"Îi vom pedepsi pe toţi cei care au comis atrocităţi în acest război. Vom găsi fiecare nenorocit care a bombardat oraşele noastre, oamenii noştri, care au tras cu rachete, care au dat ordine. Vei avea un loc liniştit pe acest pământ doar când vei fi în mormânt. Rusia a anunţat că mâine va bombarda întreprinderile noastre din industria de apărare. Cele mai multe dintre ele sunt situate în oraşele noastre, cu civili în jur. Este o crimă, pur şi simplu o crimă. Şi nu am văzut niciun lider mondial reacţionând la asta astăzi, niciun politician occidental. Gândiţi-vă la sentimentul de neputinţă pe care îl au ocupanţii dacă îşi anunţă atrocităţile din timp! Totul pentru că nu există nicio reacţie. Niciun cuvânt. E ca şi cum toţi liderii occidentali erau plecaţi astăzi. Sper că măcar veţi observa asta mâine şi veţi reacţiona.O familie de patru persoane a fost ucisă astăzi la Irpen. Un bărbat, o femeie şi doi copii. În drum, când încercau să plece. O întreagă familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina. Îndrăzneala agresorului este un semnal clar pentru Occident că sancţiunile impuse nu sunt suficiente. Nu se poate ascunde această realitate. Nu se pot ascunde noile crime din Ucraina", a declarat preşedintele ucrainean.

El a mai spus că este recunoscător fiecărui ucrainean care a rămas să apere ţara, dar este conştient că unii sunt nevoiţi să plece.

Sursă foto: dailymail.com, Sursă text: dailymail.com, news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233