dobroge.tv

Live

Zara îşi închide temporar toate cele 502 magazine din Rusia

Zara îşi închide temporar toate cele 502 magazine din Rusia
05 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Zara va închide începând de duminică toate cele 502 magazine de îmbrăcăminte din Rusia, a anunţat Inditex, proprietarul mărcii. Inditex va închide temporrar toate magazinele celor opt mărci ale sale: Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe, scrie news.ro.

Inditex a anunţat pentru BBC că elaborează un plan pentru a-şi sprijini cei 9.000 de angajaţi din Rusia, în timp ce serviciile sunt suspendate "temporar".

A ZECEA ZI DE IAD, ÎN UCRAINA. Un soldat ucrainean ţine la piept un bebeluş, printre rămăşiţe, în timp ce Putin insistă că nu trage în civili. Coridoare umanitare, deschise câteva ore

Între timp, Samsung - principalul furnizor de smartphone-uri din Rusia, înaintea Xiaomi şi Apple - va suspenda livrările în ţară "din cauza evoluţiilor geopolitice actuale". Potrivit BBC, nu este clar dacă magazinele Samsung se vor închide.

Şi compania de plăţi online Paypal a închis serviciile în Rusia, condamnând "agresiunea militară violentă" a ţării. Aceasta spune că va sprijini retragerile "pentru o perioadă de timp".

Oficialii guvernamentali ucraineni au cerut PayPal să părăsească Rusia şi să îi ajute cu strângerea de fonduri, potrivit news.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233