dobroge.tv

Live

Imaginea durerii în Ucraina. Un tată plânge deasupra fiului său, ucis într-un atac rusesc, în timp ce juca fotbal

Imaginea durerii în Ucraina. Un tată plânge deasupra fiului său, ucis într-un atac rusesc, în timp ce juca fotbal
03 martie 2022
Publicitate

O fotografie sfâșietoare arată realitatea confruntării dintre Rusia și Ucraina. Un tată, devastat de durere, plânge la capul fiului său adolescent, ucis în timpul bombardamentelor asupra unui oraș ucrainean.

Poate că cel mai grav afectat a fost orașul Mariupol, de pe coasta estică a Mării Negre a Ucrainei, care a fost bombardat ieri de forțele ruse care l-au înconjurat - cu focul ținut aproape continuu până astăzi. Oficialii locali spun că orașul nu are apă, căldură sau electricitate și nu poate curăța morții de pe străzi, scrie Daily Mail.

Imagini îngrozitoare au dezvăluit cel puțin o parte din numărul morților civili. Serhii, un tată ucrainean, a fost surprins plângând peste cadavrul fiului său, Iliya, care a fost ucis când un obuz rusesc i-a distrus picioarele.

Potrivit The Sun, fotografia a fost realizată într-o maternitate care a fost transformată într-un spital. O altă fotografie dezvăluie că Iliya a ajuns la spital cu ambele picioare zdrobite, aparent din cauza unui obuz rusesc.

Iliya, împreună cu alți doi adolescenți, despre care se crede că aveau în jur de 15 sau 16 ani, jucau fotbal atunci când au fost loviți de un bombardament rusesc. El și-a pierdut piciorul și a murit la scurt timp după sosire, potrivit unui reporter AP, în timp ce ceilalți doi au fost transportați de urgență la spital și rămân la Terapie Intensivă, menționează sursa citată.

O maternitate și zeci de clădiri rezidențiale au fost grav avariate, în timp ce o școală și un adăpost pentru migranți au fost distruse.

În ciuda bombardamentelor vicioase, orașul rămâne încă în mâinile forțelor ucrainene - așa cum un sfidător Volodymyr Zelensky a promis astăzi că Ucraina va fi reconstruită cu bani ruși, în timp ce a lăudat apărarea „eroică” a trupelor sale, menționează Daily Mail.

Sursă foto: AP

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233