dobroge.tv

Live

Soldații ucraineni își ung gloanțele cu grăsime de porc pentru ca cecenii să nu ajungă în Paradis - VIDEO

Soldații ucraineni își ung gloanțele cu grăsime de porc pentru ca cecenii să nu ajungă în Paradis - VIDEO
01 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ucraina încearcă să facă faţă invaziei ruseşti. Rusia a trimis în Ucraina luptători ceceni care au o notorietate puternică și se confruntă cu acuzații de abuzuri împotriva drepturilor omului.

Liderul cecen Ramzam Kadîrov a anunțat că s-a deplasat împreună cu luptătorii săi în Ucraina, pentru a se alătura trupelor rusești, scrie BBC.Într-un video postat online, Kadîrov afirmă că forțele cecene au capturat până acum o bază militară ucraineană, fără a suferi pierderi.

Liderul republicii din sudul Rusiei este un aliat-cheie al președintelui rus Vladimir Putin, mai menționează BBC.Pentru a justifica invazia, el spune că decizia lui Putin de a intra în Ucraina va împiedica dușmanii Moscovei să lanseze atacuri asupra Rusiei.

Soldații ucraineni folosesc grăsime de porc pentru a unge gloanțele care vor fi folosite în luptele împotriva cecenilor conduși de Ramzan Kadîrov, pentru ca aceștia, care sunt de religie musulmană, să nu poată ajunge în Paradis, conform tradiției musulmane, credincioșii neavând voie să consume carne și produse din porc, potrivit digi24.ro.

Într-un filmuleț înregistrat de soldații ucraineni din forțele speciale, se vede cum gloanțele sunt unse cu slănină de porc, iar unul dintre ei li se adresează cecenilor, spunând: ”în Paradis, din Ucraina, nu aveți cum să ajungeți, pentru că veți muri de gloanțe unse cu slănină”.

Liderul cecen recunoaşte primele pierderi în rândul luptătorilor săi din Ucraina

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliat al preşedintelui rus Vladimir Putin şi care sâmbătă a confirmat trimiterea de combatanţi în Ucraina, a recunoscut marţi că doi luptători ceceni au fost ucişi în invazia lansată de Rusia acum şase zile împotriva ţării vecine.

"Despre victime. Din nefericire, s-au înregistrat pierderi între cei născuţi în Republica Cecenia. Doi au murit, şase au fost răniţi", a scris Kadîrov pe contul său de pe Telegram, şi a adăugat că orice ordin al Kremlinului "va fi dus la îndeplinire de băieţii noştri, oricare ar fi el", transmite EFE, citat de Agerpres.

"Trupele Gărzii Ruse din Republica Cecenia, înarmate cu echipament de ultimă generaţie, uniforme, pregătite fizic, sunt decise să îndeplinească ordine, indiferent cât de complexe", a adăugat el.

Kadîrov a apreciat că este "necesar să se treacă la măsuri de mai mare anvergură pentru a distruge naziştii şi teroriştii (ucraineni), pentru a elibera oraşele".

Sursă foto/video: digi24.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233