dobroge.tv

Live

Navă de marfă rusească, confiscată de autorităţile franceze

Navă de marfă rusească, confiscată de autorităţile franceze
26 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O navă comercială, Baltic Leader, care transporta vehicule la Sankt Petersburg, suspectată de faptul că aparţine unei întreprnderi ruse vizată de sancţiuni impuse de UE Moscovei, a fost deturnată către Boulogne-sur-Mer, în Pas-de-Calais, anunţă sâmbătă prefectura maritimă, relatează AFP, citat de news.ro.

Acest vapor, cu o lungme de 137 de metri, a fost interceptat de vameşi francezi în largul Honfleur, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Nava este ”puternic suspectată de faptul că are legături cu interese ruse vizate de sancţiuni” UE, precizează un ofiţer de comunicare regională a prefecturii maritime, Véronique Magnin.

O navă de patrulare a Vamei franceze, susţinută de o vedetă a Jandarmeriei şi o navă de patrulare a Marinei au escortat nava Baltic Leader, care a plecat de la Rouen, sub pavilion rus, precizează Véronique Magnin.

Vama franceză efectua audieri şi investigaţii la bordul navei, în vederea confirmărilor presupuselor legături.

Uniunea Europeană (UE) a impus joi un pachet de sancţiuni - fără precedent - Rusiei, din cauza invaziei ruse a Ucrainei.Statele Unite şi Regatul Unit au înăsprit, la rândul lor, sancţiunile pe care le-au impus Rusiei - însă fără să adopte măsuri radicale: Atacaţi pe toate fronturile de către ruşi, soldaţii ucraineni au reuşit să ţină piept încă o noapte. Zelenski, nou mesaj din centrul Kievului: Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233