dobroge.tv

Live

Guvernul de la Beijing îndeamnă populația să își facă rezerve de alimente

Guvernul de la Beijing îndeamnă populația să își facă rezerve de alimente
02 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Guvernul de la Beijing îndeamnă populația să își facă rezerve alimentare și de produse de primă necesitate, pentru a face față nevoilor zilnice și situațiilor de urgență. 

Un anunț în acest sens a fost postat luni seară pe site-ul Ministerului Comerţului care face apel și la autorităţile locale să faciliteze fluxurile de aprovizionare, să monitorizeze rezervele de carne şi de legume şi să menţină stabilitatea preţurilor.

Apelul vine într-un moment în care China încearcă să combată reapariţia unor focare sporadice de COVID-19, dar nu s-au oferit explicații clare privind motivul pentru care a fost făcut.

La începutul lui 2020, cînd China era în plină pandemie de COVID-19, lanţurile de aprovizionare au fost grav afectate de intrarea în carantină a mai multor zone din ţară şi de blocarea multor axe rutiere, potrivit digi24.ro.

China a fost lovită de asemenea în această vară de inundaţii care au perturbat producţia agricolă şi au dus la majorarea preţurilor. Schimbările climatice riscă să ducă la creşterea frecvenţei acestui tip de catastrofe naturale.

China este deja primul importator mondial de produse alimentare, o situaţie care o face vulnerabilă la tensiuni diplomatice, cum sunt cele în desfăşurare cu mari furnizori precum SUA, Canada sau Australia.

Sursă foto: dcbusiness.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233