dobroge.tv

Live

Cuba îşi deschide graniţele pentru turişti şi va relaxa condiţiile de intrare în ţară

Cuba îşi deschide graniţele pentru turişti şi va relaxa condiţiile de intrare în ţară
27 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cuba îşi va deschide graniţele pentru turişti şi va relaxa condiţiile de intrare în ţară, de luna viitoare, după vaccinarea majorităţii populaţiei împotriva Covid-19 cu vacinuri proprii, transmite Reuters, citat de news.ro.

Restricţiile dure din cauza pandemiei, o reducere drastică a zborurilor către Cuba şi o interdicţie de către SUA asupra majorităţii călătoriilor pe insula condusă de comunişti sub fostul preşedinte american Donald Trump au împiedicat activităţile de turism, lăsând Cuba în urma unor concurenţi regionali precum Republica Dominicană, Puerto Rico, Bahamas şi Cancun.

Dar, începând cu 15 noiembrie, Cuba va cere vizitatorilor doar să aibă asupra lor dovada vaccinării sau un test PCR recent pentru a intra în ţară, înlocuind printre cele mai stricte protocoale din Caraibe, care implicau o perioadă de carantină şi mai multe teste PCR.

Vaccinurile produse în Cuba sunt în prezent în curs de evaluare de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi majoritatea datelor din studii nu au fost încă analizate de experţi independenţi.

Dar, printre ţările cu peste 1 milion de locuitori, Cuba se vaccinează mai repede decât oricare alta, potrivit unui număr de date oficiale văzute de Reuters.

Guvernul afirmă că ritmul rapid al vaccinărilor dă rezultate, cazurile şi decesele de COVID-19 scăzând cu cel puţin 80% de la un vârf atins în mijlocul verii.

Cel puţin 90% din populaţie a primit cel puţin o doză dintr-unul dintre vaccinurile cu trei doze din ţară.

Sursă foto: partytrip.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233