dobroge.tv

Live

Premierul Israelului s-a vaccinat cu a treia doză a vaccinului anti-COVID

Premierul Israelului s-a vaccinat cu a treia doză a vaccinului anti-COVID
20 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ministerul Sănătăţii din Israel a decis joi să scadă de la 50 de ani la 40 de ani vârsta minimă pentru a treia doză de vaccin anti-COVID, așa că vineri, premierul israelian Naftali Bennett, care are 49 de ani, s-a grăbit să se vaccineze pentru a treia oară cu Pfizer/BioNTech, scrie Digi 24.

Președintele țării, Isaac Herzog, care are deja 60 de ani, a fost deja vaccinat cu a treia doză încă de la sfârșitul lunii iulie. Vineri, a venit și rândul premierului israelian, iar acest lucru a fost posibil după ce vârsta minimă pentru o doză suplimentară a fost scăzută la 40 de ani.

Israelul și-a intensificat campania de imunizare, în încercarea de a reduce infectările provocate de tulpina Delta, în condițiile în care a înregistrat chiar și 8.000 de cazuri pe zi.

Administrarea celei de-a treia doze pentru populație a debutat la începutul lunii și până acum au fost vaccinați peste un milion de oameni. Potrivit experților în sănătate din Israel, cea de-a treia doză are o eficacitate de 86% în prevenirea infectărilor.

Israelul este deschizător de drumuri în ceea ce priveşte a treia doză de vaccin anti-COVID. Am observat că serurile au o eficacitate foarte mare, funcționează, sunt sigure și reprezintă modul în care putem învinge acest virus. Trebuie să colaborăm pentru a învinge virusul. Noi, israelienii, vom împărtăși toate datele, toate informațiile legate de administrarea celei de-a treia doze. Până la urmă, este vorba de un război global împotriva COVID și trebuie să-l câștigăm”, a declarat vineri premierul israelian Naftali Bennett, după ce a primit a treia doză de vaccin.


Sursă foto: Reuters

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233