dobroge.tv

Live

IMAGINI ŞOCANTE. Un şofer arab a fost linşat de o mulţime de israelieni - VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE. Un şofer arab a fost linşat de o mulţime de israelieni - VIDEO
13 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imagini şocante cu o gloată de israelieni atacând un şofer despre care au presupus că e arab, în Bat Yam, au fost difuzate în direct miercuri noapte la televiziunea publică Kan, potrivit AFP, citat de adevarul.ro.

Imaginile arată cum grupul il scoate pe şofer din maşină şi îl lovesct cu toţii până când omul nu se mai mişcă. Atacul a avut loc pe promenada oraşului Bat Yam, la sud de Tel Aviv. 

Poliţia şi ambulanţele nu au ajuns după 15 minute, victima fiind lăsată în stradă unde a zăcut inconştientă. Grupul care l-a atacat au spus că bărbatul e un arab care a încercat să între în mulţime dar în imagini se vede că de fapt acesta doar a vrut să evite demostraţiile.

 „Victima are răni grave, dar e în stare stabilă”, a transmis spitalul Ichilov din tel Aviv.

 Clipul distribuit pe reţelele de socializare a arătat maşina apropiindu-se de mulţime, apoi dând înapoi şi ciocnindu-se cu un vehicul din spatele ei. Apoi maşina a accelerat spre mulţime, aparent fără să lovească pe nimeni, şi a încercat să treacă pe lângă linia de maşini din trafic, dar s-a izbit de una din ele şi n-a mai avut unde avansa. 

Într-un mesaj video, Netanyahu a transmis publicului că astfel de incidente sunt „intolerabile”. „Nu-mi pasă dacă vă fierbe sângele. Deci vă fierbe sângele în vene. Este irelevant. Nu puteţi lua legea în mâinile voastre. Nu puteţi merge la un civil arab şi să-l linşaţi, aşa cum, la fel, nu putem vedea că cetăţenii arabi fac acelaşi lucru cetăţenilor evrei. Acest lucru nu poate fi permis." 

Liderul opoziţiei, Yair Lapid, a denunţat „pierderea totală a controlului”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233