dobroge.tv

Live

Bebelușul Petru s-a vindecat de COVID după mai bine de două luni la Terapie Intensivă: a părăsit spitalul în aplauzele medicilor. VIDEO

08 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Lacrimi de bucurie în familia lui Petru, un bebeluș care s-a vindecat de coronavirus după 70 de zile petrecute la Terapie Intensivă. Părinții au trecut prin clipe de groază după ce, la doar nouă zile după naștere, bebelușul lor a început să se simtă foarte rău.

Cristina, de origine româncă, s-a mutat în Spania, iar împreună cu soțul ei au doi copii. Se presupune că bebelușul ar fi luat virusul de la fratele său mai mare care era asimptomatic, notează Mediafax.

Bebelușul a ajuns la spital în stare gravă, având probleme respiratorii și a fost alimentat cu greu de către medici. Acest lucru a făcut ca recuperarea celui mic să fie lungă și anevoioasă.

Medicii spanioli au declarat că astfel de cazuri grave sunt foarte rare la copiii nou-născuți.

După mai bine de două luni de internare la Terapie Intensivă, Petru a ieșit negativ la testul pentru coronavirus și a putut merge acasă la familia sa.

Cristina le-a mulțumit în lacrimi medicilor pentru grija cu care s-au ocupat de Petru și pentru că i-au salvat viața. Tot personalul secției de pediatrie s-au strâns la ușa spitalului și au aplaudat când bebelușul a fost scos din spital.


Sursă foto/video: RTÉ News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233