dobroge.tv

Live

Donald Trump, în mijlocul unui nou scandal: a fost înregistrat în timp ce îi cerea unui oficial „să găsească” voturi. AUDIO

04 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a insistat, într-un apel telefonic, ca secretarul de stat din Georgia, Brad Raffensperger, „să găsească” voturi pentru a răsturna rezultatele alegerilor prezidenţiale, potrivit unei înregistrări audio obţinute de CNN.

Oamenii din Georgia sunt supăraţi, oamenii din ţară sunt supăraţi. Şi nu este nimic greşit în a spune asta, ştii, că ai recalculat”, a spus Trump.

Ei bine, domnule preşedinte, problema dumneavoastră este că informaţiile pe care le aveţi sunt greşite”, i-a răspuns Raffensperger.

Într-un alt fragment, Trump a spus: „Tot ce vreau să faci e asta. Vreau să găseşti 11.780 de voturi, ceea ce înseamnă cu unul mai mult decât avem. Pentru că am câştigat statul. Ar trebui să vrei să ai nişte alegeri corecte. Şi eşti republican”.

Credem că avem nişte alegeri corecte”, a răspuns Raffensperger, căruia Trump i-a replicat: „Nu, nu, aveţi... Nici pe departe. Vă lipsesc sute de mii de voturi”.

Preşedinele a mai susţinut în timpul convorbirii că voturile în stat au fost scanate de trei ori, acuzaţie pe care Raffensperger a respins-o spunând: „Am făcut un audit şi am demonstrat cu certitudine că nu au fost scanate de trei ori”.

Casa Albă a refuzat să comenteze pentru CNN.

Angajaţii biroului lui Raffensperger au înregistrat convorbirea cu Trump sâmbătă, potrivit unei surse. Raffensperger le-a spus consilierilor lui că nu a vrut ca înregistrarea sau transcrierea ei să fie dezvăluită decât dacă Trump l-a atacat sau a interpretat greşit discuţia.

Donald Trump l-a atacat pe Raffensperger într-un mesaj Twitter duminică dimineaţă.


Sursă foto: BBC

Sursă video: Washington Post

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233