dobroge.tv

Live

Un bărbat a dat foc hărții României Mari, în semn de protest față de vizita lui Iohannis la Chișinău: „Unirea nu va fi”. VIDEO

29 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Republica Moldova a dat foc hărții României Mari pe malul Prutului, în semn de protest față de vizita președintelui Klaus Iohannis la Chișinău. El și-a filmat gestul și l-a postat pe o rețea de socializare.

Clipul video de aproape două minute, are ca titlu „Unirea nu va fi”, iar bărbatul ține un discurs în limba rusă, prin intermediul căruia aduce mai multe acuzații României, iar apoi dă foc hărții României Mari.

În 1941, armata fascistă şi batalioanele române au venit aici în căutarea de noi teritorii. Unire - încercau să ne convingă ei; Fascism şi genocid - susţinem noi”, a spus bărbatul, citat de Adevărul.

Mai mult decât atât, acesta a criticat și noul președinte al Republicii Moldova, pe Maia Sandu și a afirmat că „oamenii cu două cetăţenii şi-au ales un preşedinte cetăţean al României”, mai scrie sursa citată.

Până la momentul publicării materialului, clipul video a fost vizionat de 420 de persoane și a strâns trei aprecieri. De asemenea, 54 de persoane nu au apreciat videoclipul.


Sursă foto/video: Youtube Молдавская Политическая Партия НАШИ

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233