dobroge.tv

Live

Trump se alătură acțiunii statului Texas la Curtea Supremă, care cere anularea victoriei lui Biden

Trump se alătură acțiunii statului Texas la Curtea Supremă, care cere anularea victoriei lui Biden
10 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Președintele american în funcție, Donald Trump, a declarat, miercuri, 9 decembrie, că se va alătura acțiunii procurorului general din Texas, Ken Paxton, la Curtea Supremă, care are rolul să anuleze victoria în alegerile prezidențiale a lui Joe Biden. Un număr de 17 state americane, unde Trump a câștigat alegerile, au informat Curtea Supremă că susțin această acțiune, scrie news.ro.

Trump a spus că, pe lângă intervenția în cazul deschis de Texas, el sau campania sa vor solicita să se alăture proceselor într-un număr de alte state, în cadrul încercărilor de inversare a rezultatelor alegerilor din 3 noiembrie.

Statele respective sunt Missouri, Alabama, Arkansas, Florida, Indiana, Kansas, Louisiana, Mississippi, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Oklahoma, Carolina de Sud, Dakota de Sud, Tennessee, Utah, și West Virginia.

Curtea Supremă nu a anunțat dacă va audia cazul lui Paxton, despre care procurorul general al Michigan, Dana Nessel, a spus că este „o acțiune de imagine”.

Vom interveni în cazul Texasului (plus multe alte state). Acesta este unul important. Țara noastră are nevoie de o victorie”, a scris Trump pe Twitter, miercuri, 9 decembrie.

Acesta nu a fost cazul meu, așa cum s-a afirmat în mod incorect. Cazul pe care îl așteaptă toată lumea este cazul cu Texas și altele numeroase care i se alătură. Este foarte solid, toate criteriile sunt îndeplinite. Cum poți să ai o președinție când marea majoritate consideră că alegerile au fost falsificate?”, a mai scris Trump pe Twitter.

Aceasta este strategia de joc final pe care o urmărește Trump, atât prin cazurile legale, cât și prin presiunea sa asupra oficialilor aleși din statele cheie.


Sursă foto: Sky News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233