dobroge.tv

Live

50 de pisici au moștenit „o mică avere” după moartea unui francez

50 de pisici au moștenit „o mică avere” după moartea unui francez
08 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un francez generos a lăsat moștenire „o mică avere” pisicilor ce trăiesc în subsolul Muzeului Hermitage din Sankt Petersburg (Rusia), scrie Observator News. Acesta a îndrăgit felinele în urma vizitelor l-a muzeu și a hotărât să le menționeze în testamentul său. 

În subsolul muzeului din Sankt Petersburg, care găzduiește 3 milioane de opere de artă, artefacte și sculpturi, trăiesc aproximativ 50 de pisici.

Fondatoarea muzeului, Ecaterina cea Mare, a oferit pisicilor statutul de gardieni ai galeriilor de artă, menționând că acestea au rolul de a ține rozătoarele departe de sălile muzeului, scrie CNN, citat de Observator News.

De îngrijirea pisicilor se ocupă atât voluntarii, cât și personalul muzeului. În ceea ce privește hrana și igiena felinelor, acestea sunt susținute din donații. Mai mult decât atât, pisicile au propria mașină de spălat și beneficiază de serviciile unui medic veterinar local.

Mihail Piotrovsky, directorul general al muzeului, a declarat că la începutul acestei luni, un francez, care și-a dorit să rămână anonim, a îndrăgit atât de mult pisicile de câte ori a venit în vizită, încât le-a lăsat prin testament „o mică avere”.

Prietenul nostru francez a făcut un lucru remarcabil. Suma nu este foarte mare, dar devine foarte important atunci când persoana scrie un testament, iar avocații ne contactează. Este foarte interesant întreg procesul”, a declarat Mihail Piotrovsky, conform sursei citate.

Acesta susține că din banii primiți de feline vor repara sălile de la subsolul muzeului, locul unde acestea sunt găzduite.


Sursă foto: CNN

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233