dobroge.tv

Live

O minoră i-a cerut iubitului să-i omoare mama: femeia a fost înjunghiată de 70 de ori

O minoră i-a cerut iubitului să-i omoare mama: femeia a fost înjunghiată de 70 de ori
20 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O copilă de 15 ani i-a cerut iubitului să-i omoare mama din cauza abuzurilor pe care le-ar fi suferit. Crima a fost săvârșită de un român în vârstă de 17 ani și un prieten al acestuia, de 16 ani, în capitale Greciei, Atena.

Copila, susține că, sătulă de abuzurile suferite, a decis să-și omoare mama și să moștenească cei 10.000 de euro pe care aceasta îi avea în urma vânzării unui autoturism. Alături de fată și iubitul ei se mai afla un minor, prieten al acestora, care susține că doar a asistat, scrie Adevărul.

Fata a avut mai multe declarații contradictorii. Ea și iubitul ei au declarat că au fost complici la crimă apoi au dat vina pe prietenul lor grec. Cel din urmă susține însă că este nevinovat. „Am fost în casă, ei mi-au dat drumul la uşă, am intrat, dar nu ştiu unde era fata când eu şi iubitul ei am întrat în camera femeii. Nu eu am ucis-o, ci el”, a spus adolescentul, în faţa judecătorilor, menționează sursa citată.

Minora însă, le-a spus anchetatorilor că prietenul lor a insistat să fie părtaș la asasinat, fără a cere bani în schimb. Mai apoi, aceasta și-a cerut iertare pentru crima comisă, motivând certurile frecvente pe care le avea cu mama sa.

Tremuram când o auzeam ţipând din cealaltă cameră. Dar nu am reacţionat, nu am făcut nimic. Voiam să se termine. Cel de 16 ani a ucis-o. Noi nu o puteam face. Din momentul în care i-am zis tot întreba când va avea loc (n.r. crima). A insistat să o ucidem”, a mărturisit fata, conform sursei citate.

Avocații minorei sunt de părere că aceasta nu înțelege gravitatea faptelor ei. „Le-a spus anchetatorilor că are regrete, deşi nu sunt sigur că a realizat ce a făcut”, a declarat Spyros Demetriou, avocatul apărării, conform Adevărul.

Îmi pare rău pentru ce am făcut. Dar atunci credeam că asta e soluţia. Mă abuza, ne certam mereu. Nu îmi dădea bani. Reacţiona foarte rău la relaţiile pe care le aveam”, a explicat minora.

Cei trei au fost plasaţi în arest, iar procesul continuă.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233