dobroge.tv

Live

Susținătorii lui Donald Trump, arestați în urma unor proteste violente - VIDEO

Susținătorii lui Donald Trump, arestați în urma unor proteste violente - VIDEO
15 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Donald Trump continuă să conteste rezultatul alegerilor din Statele Unite ale Americii, transmițând mesaje dure și îndemnându-și susținătorii să-i promoveze convingerile. Acesta consideră că este victima fraudării alegerilor, scrie The Guardian, citat de News.ro.

Conform sursei citate, Trump a ieșit să-și aplaude sutele de suporteri ce s-au aliniat de-a lungul străzii pe care se află Casa Albă. Aceștia țineau pancarte pe care scria: „Cel mai bun președinte din totdeauna” și „Opriți furtul” și steaguri cu diverse mesaje precum: „Trump 2020: Păstrează America măreaţă!”, „Toți în trenul Trump!” și „Trump 2020: Pro viaţă, pro Dumnezeu, pro arme”.

Ulterior, manifestanții pro și anti Trump s-au confruntat în stradă. Videoclipurile din mediul online arată lupte și proiectule. Poliția a arestat peste 20 de protestatari, acuzați de agresiune și deținere de arme. Doi polițiști au fost răniți. De asemenea, a fost raportată și o înjunghiere, bărbatul fiind în stare critică, scrie DCist.

Donald Trump nu recunoaște pierderea alegerilor în fața contracandidatului, Joe Biden. În toată ţara, Biden are în plus mai mult de 5 milioane de voturi.

Preşedintele a refuzat să coopereze pentru transferarea puterii lui Biden, care va ajunge la Casa Albă pe 20 ianuarie, sau să-l informeze pe succesorul său pe teme de securitate naţională, menționează sursa citată.


Surse foto: CNN/ NPR

Surse video: 305newsstringer / Anthony Sargent / Hannah Allam

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233