dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Un fost poliţist are o avere de peste 140.000 de euro pe care nu o poate justifica

CONSTANŢA. Un fost poliţist are o avere  de peste 140.000 de euro pe care nu o poate justifica
05 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un fost poliţist constănţean este în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate după ce acesta deţine o avere de 562.000 de lei pe care nu poate să o justifice.

Conform unui comunicat, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 562.220 lei (aproximativ 141.831 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ioan Mocanu, fost funcţionar public cu statut special (ofiţer de poliţie) în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în perioada exercitării funcţiei publice.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei publice de către Ioan Mocanu”, transmite ANI.

În acelaşi comunicat, ANI prezintă şi situaţia unui fost consilier local al Consiliului Local Medgidia, Marian Butnaru. „În perioada 30 martie 2018 – 02 mai 2019, societatea comercială al cărei administrator este soţia persoanei evaluate, iar fiul şi fiica acesteia deţin calitatea de asociaţi, a încheiat în calitate de prestator, un număr de 6 contracte de prestări de serviciu la Spitalul Municipal Medgidia (în calitate de achizitor), în valoare totală de aproximativ 1.365.704 lei".

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233