dobroge.tv

Live

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri de mare risc! Vizate, trei persoane

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri de mare risc! Vizate, trei persoane
16 octombrie 2024
Redactia DTV
Publicitate

La data de 16 octombrie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri, efectuează 4 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța și localitatea Techirghiol, în două cauze privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate în cadrul primului dosar penal a rezultat că, în perioada februarie – octombrie 2024, trei persoane, cu vârste de 45, 48 și 62 de ani, ar fi deținut și vândut în mod repetat, droguri de mare risc (ADB – BUTINACA), cu sume între 150 și 200 de ei.

Cercetările efectuate în cea de-a doua cauză, au relevat că, în intervalul februarie – martie 2024, o persoană, de 44 de ani, ar fi vândut, în mod repetat, comprimate și fragmente de comprimate ecstasy (drog de mare risc).

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233