dobroge.tv

Live

Acțiune de amploare a polițiștilor, în weekend. Aproape 70 de șoferi au rămas pietoni

Acțiune de amploare a polițiștilor, în weekend. Aproape 70 de șoferi au rămas pietoni
30 septembrie 2024
Redactia DTV
Publicitate

În weekend-ul care s-a încheiat, polițiștii au acționat cu efective mărite pentru a asigura ordinea și liniștea publică, siguranța în trafic și pentru a preveni consumul și traficul de substanțe interzise.

Astfel, aproximativ 380 de poliţişti din structurile operative au desfășurat zilnic activități pentru a preveni faptele antisociale şi au intervenit la 473 de evenimente, dintre care 426 au fost sesizate de către cetăţeni prin 112.

Polițiștii au organizat, independent sau în sistem integrat cu jandarmii, 244 de acţiuni în județul Constanța, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea traficului şi consumului de substanțe interzise, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.055 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 908.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 69 de șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a substanțelor interzise, dar și pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost oprite din a circula 41 de vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

În cadrul acțiunii Blocada, au fost organizate 106 filtre rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței în trafic, fiind legitimate peste 2.400 de persoane și verificate 1.700 de vehicule.

Totodată, 545 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 87 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În cadrul activităților desfășurate, au fost depistate șapte persoane urmărite la nivel național, a fost dispusă o măsură preventivă, au fost efectuate 11 percheziții domiciliare și au fost constatate 18 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233