dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. 19 pachete cu substanțe psihoactive, descoperite de polițiștii locali - GALERIE FOTO

CONSTANȚA. 19 pachete cu substanțe psihoactive, descoperite de polițiștii locali - GALERIE FOTO
27 septembrie 2024
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii locali desfășoară activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale de natură contravențională sau penală, inclusiv pe linia consumului/traficului de substanțe cu efect psihoactiv/psihotrop.

Astfel că, polițiștii locali din cadrul Direcției ordine publică – Serviciul monitorizare zone publice și intervenții, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, în zona centrală a municipiului Constanța, șase persoane de sex masculin asupra cărora a fost găsit un număr total de 19 pachete confecționate din staniol ce conțineau o substanță susceptibilă a fi un produs cu efect psihoactiv/psihotrop. Persoanele depistate au fost conduse la sediul DGPL în vederea întocmirii documentației aferente, ce a fost predată ulterior, organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Pentru descurajarea/reducerea consumului de droguri, cu impact deosebit asupra dezvoltării tinerilor, precum și pentru creșterea siguranței cetățenilor, polițiștii locali vor intensifica activitățile de monitorizare a zonelor publice cunoscute ca fiind cu potențial criminogen ridicat și vor acționa în consecință ori de câte ori vor constata săvârșirea unor fapte similare celor de mai sus.

„Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.”, au transmis polițiștii locali.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233