dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident cumplit seara trecută. O femeie a murit și patru bărbați au fost răniți după ce un autobuz s-a răsturnat

NAȚIONAL. Accident cumplit seara trecută. O femeie a murit și patru bărbați au fost răniți după ce un autobuz s-a răsturnat
07 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un autobuz s-a răsturnat, miercuri seară, pe DN 25, la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi. O femeie a murit şi patru bărbaţi au fost răniţi.

„Din cele 10 persoane de la bord, o victimă este decedată şi încarcerată, două persoane sunt preluate de ambulanţa SAJ Galaţi şi SMURD Galaţi, cu traumatisme şi contuzii minore, pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. Alte două victime sunt în curs de evaluare de medicul de pe ambulanţa SMURD tip C. Restul persoanelor autoevacuate sunt conştiente”, au transmis pompierii.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din comuna Iveşti, în timp ce conducea un autobuz care face curse regulate Galaţi-Tecuci, pe DN 25, având direcţia de deplasare către Tecuci, la ieşire din comuna Tudor Vladimirescu, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe o parte.

În urma accidentului a murit o femeie, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu şi au fost răniţi patru bărbaţi, între care şi şoferul. În urma testării alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Un șofer a tăiat calea microbuzului

În continuarea activităților investigative și de cercetare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, domiciliat în comuna Nicorești, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre o stație peco, aflată la periferia comunei Tudor Vladimirescu, ar fi pătruns pe DN 25 fără să se asigure în mod corespunzător, iar conducătorul autobuzului ar fi frânat brusc pentru a evita coliziunea față-spate dintre cele două autovehicule. În urma manevrei de frânare bruscă, ar fi fost pierdut controlul direcției de deplasare al autobuzului, care a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei și-a continuat deplasarea către municipiul Tecuci, acesta fiind identificat la domiciliul său. Bărbatul deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul cercetărilor din cadrul dosarului penal întocmit se va stabili cu exactitate gradul de vinovăție al fiecăruia dintre cei doi conducători auto, în vederea luării măsurilor legale care se impun.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233