dobroge.tv

Live

Un bărbat ar fi făcut gesturi obscene în curtea unui liceu din Constanța, în fața elevilor. Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Un bărbat ar fi făcut gesturi obscene în curtea unui liceu din Constanța, în fața elevilor. Polițiștii s-au sesizat din oficiu
06 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat ar fi făcut gesturi obscene și și-ar fi arătat organele genitale în curtea Liceului Dimitrie Leonida din municipiul Constanța, chiar în fața elevilor de clasa a IX-a. Incidentul ar fi avut loc luna trecută.

Potrivit informațiilor publicate de dezvaluiri.ro, un bărbat a pătruns în curtea liceului în pauză și s-a dat în stambă. După ce a făcut mai multe mișcări de dans, el ar fi făcut și gesturi obscene și chiar și-ar fi scos organele sexuale.

Sursa citată menționează că cei sancționați au fost elevii, cărora li s-a scăzut nota la purtare cu cinci puncte pentru că „ar fi privit interesați scenele, fără a anunța cadrele didactice sau conducerea”.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu

„Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un bărbat care ar fi comis fapte și gesturi obscene în curtea unei instituții de învățământ din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanei bănuite și luării măsurilor legale ce se impun”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Ce spun reprezentanții ISJ Constanța

În ceea ce privește incidentul care a avut loc în data de 13.11.2023 la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța, facem următoarele precizări: 

  • doamna directoare a informat tardiv, în data de 05.12.2023, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, printr-o notă de relație solicitată de inspectorul școlar general, detaliind situația cu care s-a confruntat unitatea de învățământ; 
  • din nota de relație, reiese faptul că, în intervalul orar 8:40 – 9:15, elevii care se aflau în curtea școlii ar fi trebuit să fie în atelierul de practică, la ora de instruire a domnului profesor Dumitrescu Marius; 
  • o persoană străină a intrat în curtea liceului deoarece în intervalul 8-10 poarta nu a fost păzită de către personalul cu atribuții în acest sens; 
  • profesorul Marius Dumitrescu a semnalat incidentul abia după ce persoana străină a părăsit perimetrul școlii; 
  • profesorii care efectuau serviciul pe școală în intervalul 9:20 – 10:20 au verificat ceea ce a sesizat domnul profesor, constatând absența persoanei străine și anunțând conducerea școlii, la 9:49;
  •  doamna directoare a apelat serviciul 112, însă, în absența intrusului, nu a fost necesară și deplasarea unui echipaj. 

În perioada 06 – 18.12.2023, o comisie numită în cadrul Consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța va verifica aspectele sesizate, urmând a se stabili ulterior măsurile care se impun. La acest moment, ne-am asigurat că perimetrul școlii este monitorizat corespunzător și că au fost demarate procedurile de verificare a activității personalului angajat în cadrul Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța”, a declarat prof. Mihai Sorin.


Sursă foto: captură video: dezvaluiri.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233