dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Încă o familie își îngroapă copilul mult prea devreme. Lavinia a murit într-un accident cumplit, la doar câteva luni de la nuntă - soțul ei, în stare gravă la spital

NAȚIONAL. Încă o familie își îngroapă copilul mult prea devreme. Lavinia a murit într-un accident cumplit, la doar câteva luni de la nuntă - soțul ei, în stare gravă la spital
04 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit seara trecută în jurul orei 22.00, pe drumul dintre localitățile Dumbrăveni și Bursuceni din județul Suceava. Patru persoane au fost găsite inconștiente de către salvatori iar, din păcate, una dintre ele nu a mai putut fi salvată.

În accident au fost implicate două mașini. Potrivit newsbucovina.ro, un șofer de 21 de ani a pătruns pe sensul opus de mers, acolo unde a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar. La volan se afla Lavinia, o tânără de 24 de ani, alături de soțul ei și de un adolescent de 17 ani.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferii şi pasagerii din cele două maşini au rămas încarceraţi şi au fost găsiţi în stare de inconştienţă de către medicii sosiţi la faţa locului.

Din nefericire, pentru Lavinia nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la spital. Printre victime se află și Ionuț, soțul Laviniei, în vârstă tot de 24 de ani. Cei doi erau căsătoriți din luna august a acestui an.

Tânărul de 17 ani a rămas internat pe secția de ATI-Neurochirurgie cu prognostic rezervat, iar ceilalți doi pe secția de ortopedie, cel de 24 de ani cu TCC grav și multiple fracturi și contuzii, iar cel de 21 de ani cu TCC, contuzii pulmonare, multiple fracturi, unele deschise, potrivit sursei citate.

Mare de lacrimi după moartea Laviniei

Moartea fulgerătoare a Laviniei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Offf, surioara mea, mi-au rupt sufletul”

„Drum lin spre cer papușa mea, cumnățica mea dragă! Rămânem cu un gol imans în suflet! Dumnezeu să te aibă în pază”

„In memoria unei fete prea bune pentru tot ce se întâmpla în lumea asta… Chiar nu îmi pot găsi cuvintele ai fost un copil prea bun, prea blând, prea iubitor!!! O fată cu ochi mari și strălucitori prin care transmiteai caldură și iubire!!! Prea devreme ai plecat dintre noi copil bun și blând”

„Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace Lavinia”

„Fără cuvinte… Lavinia, Dumnezeu să te ierte”

„Lavinia Burcă Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun! Prea repede te ai dus dintre noi !”

„Ai plecat prea repede ,draga mea ! Dumnezeu să te ierte Lavinia”

„Dumnezeu sa te ierte draga mea!!! Nu am fost atât de apropiate dar de fiecare data când vorbeam cu tine îți simteam bunătatea pe care o aveai in suflet…”


Sursă foto: Facebook / stireasucevei.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233