dobroge.tv

Live

UPDATE. A ars mansarda unei case din Constanța. Pompierii au împiedicat extinderea focului și la alte case - proprietara a fost asistată medical la fața locului

28 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul ISU Constanţa au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit la o casă de pe strada Slt. Ion Ghiculescu din cartierul Palas.

Potrivit primelor informaţii, este afectată pe o suprafață de 200 de metri pătrați. La fața locului se află patru echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au luat măsuri pentru a împiedica ca focul să cuprindă şi casele alăturate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

UPDATE. Ora 14:56, incendiu lichidat. A ars mansarda casei pe o suprafață de 200 mp. Proprietara casei, 42 ani, a fost asistată medical de SMURD B2, cu atac panică, însă a refuzat transportul la spital.

La incendiu au intervenit: Detașamentul Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2, Detașamentul Medgidia cu o autoscară, Punctul Temporar de Stingere Cuza Voda cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Stația Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și Detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.


Sursă foto/video: ISU Dobrogea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233