dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Coșmarul unei fete de doar 13 ani: a fost salvată de la sinucidere de un bărbat care apoi a sechestrat-o și violat-o - Melinda refuză să se întoarcă acasă

NAȚIONAL. Coșmarul unei fete de doar 13 ani: a fost salvată de la sinucidere de un bărbat care apoi a sechestrat-o și violat-o - Melinda refuză să se întoarcă acasă
15 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de coșmar trăite de o adolescentă de doar 13 ani. Copila a dispărut de acasă și a fost găsită după șase zile în casa unui. Potrivit anchetatorilor, acesta a sechestrat-o și a violat-o, după ce a convins-o să nu se sinucidă. Fata de 13 ani rămâne în grija statului.

La câteva zile după dispariție, Melinda a refăcut alături de anchetatori traseul de coșmar. Se pare că ea s-ar fi cunoscut cu individul de 34 de ani cu multe zile înainte de dispariție. Acesta i-ar fi dat droguri și ar fi convins-o să îi trimită poze în ipostaze indecente, iar apoi a șantajat-o pe copila că îi va trimite mamei ei, profesoară, fotografiile la școală.

Speriată că pozele ar fi putut fi făcute publice, adolescenta a fugit de acasă și a plecat în Parcul Grădina Morii din Sighet cu gândul de a se sinucide. Chiar bărbatul care o șantaja a fost cel care a salvat-o de la înec și a dus-o acasă la el, acolo unde a început coșmarul. Anchetatorii spun că fata a fost victima agresiunilor sexuale în zilele în care a fost captivă în casa bărbatului.

Mihai Gherman, comisar șef IPJ Maramureș, dezvăluie că adolescenta a mai avut tentative de sinucidere în trecut, iar acum a fost salvată de răpitor.

Şi în trecut a mai avut tentative de sinucidere! Din informaţiile noastre, şi acum a avut intenția de a se sinucidere şi această persoană a salvat-o de la înec”, a spus el, potrivit Observator News.

Bărbatul neagă acuzațiile

În discuția cu polițistul, agresorul neagă acuzațiile de viol, susținând că fata voia să fie cu el.

Nu am violat-o domne, ea voia să fim împreună”, a declarat bărbatul, în fața anchetatorilor.

De asemenea, el a susținut că nu știa faptul că fata fusese dată dispărută.

I-am zis să îşi continue şcoala şi să meargă mai departe. Nu am ştiut că e dispărută!”, a mai spus agresorul.

Tânăra nu vrea să se întoarcă acasă

Autoritățile se confruntă acum nu doar cu investigarea cazului, ci și cu motivul pentru care fata refuză să se întoarcă acasă. În prezent ea se află în grija statului și este posibil posibil să ajungă în plasament.


Sursă foto: digi24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233